Neuspio transfer u United
31
Lucas Moura: Manchester je dosadan grad
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto da misli na klub i svoju karijeru on razmislja o tome kakvi su lokali u gradu. Toliko o njihovom mentalitetu. Zato(cast izuzecima kao sto su neki legendarni juznoamericki igraci) i traju tako malo. Odigraju 3-4 sezone i onda se pocnu opustat i propadat..
e sine moj, pa ne bi dosao u Manchester da se zabavljas i loces po lokalima... i nastavi li ovako sa pogledima na zivot i stvari ne gine njemu penisovlje od karijere, pa se unisti kao Ronaldinho... a uz Fergusona je mogao postati jedan od najboljih ikada. ma sam pao - sam se ubio. zdrao!
nemate vi blage ko je ovaj momak i koji je to talentat. Kolko god da daju za njega nije dosta
ovaj momak ce biti cudo samo gledajte kakav ronaldo i messi i neymarsjetit cete se ovog mog komentara.
sine, pa ne bi ti meni spakiro, zdodnovo ni fenkiro nikad u prvom timu!
Za dvije sezone te nema nigdje,uzmi pare dok mozes,fukaro iz favele..
Mali zar nisi došao da trenira i igraš fudbal?
za te pare i u foci bi zivio
PARE PARE I SAMO PARE -.- fol mu grad smeta , mentol pravi :S
Kume dodji u Rajvosa, vidjet ces ludnice za Bajram.. Olimpic ti je nekako po mjeri klub vjeruj mi!
Ima i ovdje 19-godisnjaka i 20-godisnjaka u Sarajevu , ne morate ici u Manchester zbog takvih , za ove dvije gore sto su pisale .. A Moura sa 19 godina ocijenjuje po dernecima kakav je koji grad i gdje ce preci , jako lose Lucase ..
Prica se da je metak koji je ispalio Nedzad Fazlija dospio do francuske granice, gradnji u velikoj panici, očekujemo nastavak vijesti
ima samo 19 godina a pravi je muskarac, jos pri tome crnac. Uh, odjednom se znojim!
www.4fudbal.com
u kojme dijelu manchestera zivis?