Komentari (253)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad nisam mislio da ću ovo reć, ali BH Telecom ispade najbolji haha. Uvjek sam se žalio na njih ali eto nisu tolko loši
@gooUser1572912023 , još se od sljedeće sezone i Primera seli na arenu. Neće se više imati šta gledati na sport klubu.
kako bolan, vidi im bijednog interneta, a vidi cijene...
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
"Because here at the cable company, the customer is our bitch" South Park
True.
hajde necel glupi Bosnjo malo mozak poceti koristiti , ovako mu je na standby!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
2021. godina majmuni, a nigdje 4K programa
a sta je s nama koji smo potrisali ugovore i receno da ce mo imati arene i sk,jel prekrsen sad ugovor?
Najbolji BH telecom.....
IPTV i piči,veca ponuda a jeftinije
Banda prevarantska. Zovu svaki dan da se potpise ugovor. Sad isti dan jave i isti dan ukidaju arene. Telemach prevaranti nevidjeni. Nadam se da ce brzo propasti.
Sve dok kupujemo strane kanale da bi gledali sport, bit ce nam tako. Mi MORAMO stvorit nas sportski kanal i ucinit nas nevisnim o inostranim kanalima poput arena itd… Treba se ugledat na Slovence. Jedino nas BH Telecom moze ucinit neovisnim
Kome je interesantno gledati koridu 22 bila u jednom polju
Ovi iz islamske zajednice i dzamijasi na haparatima! Ne mogu sad gledati arene nakon namaza lol. Predjite u telekomov program retardi!!!
Mislis za ljubitelje fudbala? Ljubitelji svih ostalih sportova imaju druge kanale :)
Bojim se da ce to njima biti losa vijest, ako ne vrate do kraja mjeseca, a dobra za BH Telekom, jer cemo svi prijeci kod njih
Samo BH Telekom i Moja TV. Uzmete Moja TV Full 4 ili takav Moja TV Net paket(ako ne koristite fiksnu telefoniju) i extra. Nisu skupi paketi, a dobra je brzina i vise nego dovoljna paket taj full 4 30+/8 mb/s, a daju 45-50 download sto je extraaaa. Od septembra koristim taj paket i prezadovoljan sam, potpisan ugovor na 2 godine uz Xiaomi Redmi Note 9 Pro za 333KM (isto prezadovoljannn), sad je ono oko 300 uz taj paket. Prodane duse sto dajete srbima pare valjda cete sada doci tobe!
Jeb*t će vam Netflix i streaming servisi uskoro majku. Ovo su vam posljednje godine smradovi jedni kablovski :).
ko to koristi kad se može djabe gledat sta poželiš
Ljudi rijesenje IPTV uredjaj (~80 KM) plus 5-10 eura mjesecno za kanale i uzivate i boli vas briga hoce li ovi nasi opet se nesto sjetiti da promjenu da dodatnu marku zarade tj.otmu.
Imat jos operatera mimo Telemaha i Bh telekoma npr Logosoft
@poslovni1973 Mtel vlasnik Logosofta vec godinama