Transfer na pomolu
0

Loic Remy na milimetar od Newcastlea

Totalsport
Loic Remy
Loic Remy
Predsjednik francuskog nogometnog kluba Marseillea Vincent Labrune otkrio je medijima da je postignut dogovor s Newcastleom oko visine odštete za napadača Loica Remyja.

Newcastle se nakon prodaje Dembe Ba Chelseaju bacio na tržište kako bi pronašao potencijalnog nasljednika, a njega menadžer Alan Pardew vidi upravo u 26-godišnjem Loicu Remyju. Francuz neće nastupiti u nedjeljnoj utakmici francuskog prvenstva, jer se nalazi u Engleskoj na pregovorima s klubom iz Tynesidea.

"Postigli smo dogovor s Newcastleom, istina je. Dali smo Loicu zeleno svjetlo za odlazak u na pregovore, te sada moramo čekati konačan ishod", rekao je predsjednik Labrune RMC Sportu.

Zanimljivo, kada je saznao da Remy putuje na pregovore s Newcastleom, bivši izgrač "svraka" Joey Barton poslao je sarkastičnu poruku putem svog Twitter-profila.

"Želim Loicu sreću na pregovorima".

Podsjetimo, Barton se na ružan način razišao s Newcastleom, a potom s Queens Park Rangersom, te sada "blista" u Le Championnatu u dresu Marseillea (7 utakmica, bez gola, uz dva žuta kartona).