Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislio samo u Fisu ljudi napustaju.
Kako ce se posrati ekipe poput Crvene Zvezde i ostalih po vama niste svjesni
@Rolando ja i?
ni jedan igrac nije veci od Kluba FK Sarajevo hvala za sve ali uvjek ce se naci dobra zamjenja i kad hejteri tako ne misle ko i za mnoge igrace. NE DAJ SE Hadzo i sretno SEFE
zao mi Halilovica, Crepulje manje-vise!? idemo dalje i hrabro. FCS HZ
Šta kaže naš Husref neće biti puno odlazaka,pa jebote odoše svi izgleda da će ostati samo on i Hadžić.Dvadeset dana do evropske utakmice mi se raspadamo na proste faktore.Ovaj Crepulja je jedan od rijetkih što zna lopte igrati.Ovi ostali se pate sa loptom kao da je bomba.
Pozdrav komšijama, gledao sam vaših nekoliko utakmica i mogu samo pohvaliti ovog Crepulju. Momak je držao sredinu i takav bi Želji trebao ko hljeb. Nek vam je sretno u pronalasku boljeg.
Crepulja će preći u Zrinjski i tamo biti glavni igrač.
Pa hoće li iko ostati u klubu? Ova sezona piši propalo, totalni raspad sistema,odnosno sistema i nema.
naravno rijec je o igracima koji su dovođeni samo uz menadzerske intervencije nemaju ih gdje smjestiti pa ih uhljebe tu, isto se radi i ove godine samo da se popuni broj ..dovode se levati bez obestecenja umjesto jedno cestito pojacanje na kojem ce se poslije zaraditi a i klub ce imati koristi.jbte nemas strijelca koji mze dati 20 golova u sezoni