Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@nisko5 hajd ba odjebi od nas \"navijača\" karino jedna
Ovaj man utd je najsmjesniji klub u univerzumu , i kada ne igramo mi deremo ove \"velike\" poput malog man utda HAHAHAH Ebo vam ruzni rooney seke .. ps . u ANUS ako je possible ?
Mama vam je glupa idioti.Ako ste najbolji zasto ste 5 eti na tabeli.Ako ste coravi to je vas problem.Manchester i dalje ima bolji skor protiv Liverpoola.Da zavrsite i na 4 mjestu bice dobro.Ovo je inace ruku na srce Fergie zajebao s starcima u sredini ali nema veze masina se tek zagrijava .Luzeri vidimo se u maju na proslavi 19 Manchesterove titule.
popiSHAm ti se na naslov..cuj srusio..sudija nas je srusio..bolje da ste tako napisali tupani jedni... kad je shiterpool zadnji put osvojio premiership?hahahha...UVIJEK ste bili karina i ostacete!! GLORY GLORY MAN UNITED
@englez Ko si ti da ljudima govori za koga ce navijati. Za tvoju informaciju gledao sam United 4 puta na Old Traffordu i godisnja cijena za United-ove utakmice na Old Traffoordu je 750 funti a ne 5-6 hiljada mamlaze jedan.
eki fol mi pobijedili,oderali smo vas ha hu,sta vam je bolan,kolko ste vi to puta gledali i navijali za ove klubove uzivo...vidio bi vas da morate dat 5000-6000 za godisneje ulaznice dali bi ih i onda toliko voljeli...ccc
cuy ovih fanatika,kao oni nesta navijaju za pisljive engleze!ahh,jos smijesnije vas je gledati kako se raspravljate!!!
Navijam za Man.United.Ali cestitke Livepulu.Zasluzena pobjeda.Nema svrhe se vaditi na sudiju.United je bio los.Igrali su bez zelje i bez ikakve strasti.A tako ne ide protiv najveceg rivala. Sredina terena kao da nije postojala za United.Scholes i Carrick u sredini ne ide nikako.Scholes je jednostavno prespor za ovakve tekme.Da ne bude sve po sredini..vecina je podbacila.Kad ti Lucas vrti kroz sredinu onda znas koliko si los.Liverpulovci su bili ocajni za dobrim rezultatom...pokazali su vise i zasluzeno dobili.
What SHIP never docks in Liverpool? PREMIERSHIP!!! GLORY, GLORY MAN UNITED!
Nisko zacepi ocat\'. Koliko se prekrsaja nad Torres-om nije sudilo. Liv je bio bolji i tacka. Caragher jeste zasluzio crveni al ni to vam ne bi pomoglo...
a ako smo karina kako smo prvi? ne razumijem... mozda bi volio da vi tako pobjedite i budete prvi? ja mislim da je smisao izaci ko finalni pobjednik, a ne jedne utakmice :)
LIVERPOOL je šampion!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Once Reds always Reds
hoćeš da ti ja kažem? zato što svaku tekmu pobjede sa j****** 1:0... eto zato glupane a vi ste KARINA
ako ste najbolji zasto je mancester united prvak? a vi karina?
sta je ba?? mozete plakat sad...bitno je da smo vam oderali guzove kao i svake godine i da nam se mozete nalizat kite... najbolji smo!!!