Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mogu oni napravit kapacitet za milion gledalaca,ali dzaba im kad je Liverpool kanta,krs od ekipe!
@nasrudin hod... samim tim si turo nos gdje mu nije mijesto! al hajd nemogu se ja raspravljat s tobom jer ocito ti bolje ulazi 1metar u g.u.z.i.c.u nego 1cm u glavu!
O..O@na tvoju žalost ja tebi ne mogu reći bravo.ti još nisi skontao da me tvoje mišljnje uopšte ne dotiče, a pogotovo što nema veze sa člankom.lijepo naš narod kaže ne turaj nos gdje mu nije mjesto.tebi na znanje uopšte nisma navijač liverpola, samo sam onom stručnjaku podastro činjenice.
@nasrudin hod... Bravo ! svaka cast al jos nisi skontao da ja nisam komentariso clanak nego raspravljenje vas dvojice strasnih navijaca Liverpoola i Chelsea !!! KONTAŠ barem to ?
O..O@ meni tebe uopšte nije žao, ali pokušaj negdje drugo možda ti se sažale.tvoje mišljnenje nema veze sa člankom i tačka.opet pametuješ. znaš kako se kaže bolje biti malo glup nego malo pametan.zato te ne žalim, idi sad i iskali se na tramvaju ili nekom drugom prevoznom sredstvu vatreni poborniče domaćeg fudbala ili nogometa.
@nasrudin hod. ocigledno da tvoj mozak ne moze da podnese ovako tesku temu ! zao mi je sto je tako !! procitaj sve ispocetka pa i moj komentar IL dovedi nekog pa nek ti objasni sta sam htjeo rec tim komentarom i aj sad ZDRA\'O sad
Možete samo uzdisati za Old Traffordom i 75 000 hiljada stolica tamo.
O..O@ hajde ti ne rise, znaš li ti uopšte o čemu se ovdje piše.kakv željo kakvo sarajevo? hajde idi umij se ili nauči čitati.
aj ne s.e.r.i.t.e vi neki navijaci i stadion i te klubove vidjeli na TV u sad se tu prepirete ! sto ne navijate za neki od nasih klubova Zeljo Sarajevo itd......ko svi normalno ljudi koji navijaju za klub iz svog grada vi nasli navijat za klub koji mozete vidjet samo na TV u! i kaze propada nam fudbal pa gdje nece kad seljoberi uzmu navijat za Real Barcelonu Liverpool Chelsea itd itd
Semshok@VISE NISTE \"VELIKI\".VAŠ BUDŽET GODIŠNJI=ABRAMOVICHEVO ODRZAVANJE PRIVATNE JAHTE. ja bih dodao da se vas dvojica podjednako razumijete u nogomet heheheheh i trebaće vam vječnost da dostignete liverpul, a možda ni tada.
kojekakvi papci ne razumiju šts je biti navijač liverpola.takvi mjenjaju mišljenje svaki dan.danas navijaju za barselonu, real ili man.utd a sutra će za neki anži i sl.hahahah seljačina.YNWA
Cuj ove algebre phahahahahahaahahahahahahaahahahahahahahahahahaahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahahahaahahh stop hahahaahahahahahahahahaahahahahahahaahahahahahahahahahahahah.VI RETO ODAVNO VISE NISTE \"VELIKI\".VAŠ BUDŽET GODIŠNJI=ABRAMOVICHEVO ODRZAVANJE PRIVATNE JAHTE.
hahahaha vi se vracate ima 30 godina, samo u vasim ocima vi ste kao strasna ekipa, ali u realnosti polako ali sigurno tonete sve vise, iz godine u godinu. :D
Da naprave stadion od 100.000 mjesta uvijek bi bio popunjen do poslednjeg mjesta.\"Veliki\" evropski klubovi Real,Barcelona,Milan itd. odahnu kada vide da nema Reds-a u Ligi prvaka.Vratićemo se sigurno YNWA
Realno još 15 000 razočaranih navijača na stadinuo :D