Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasluzena je,fulham imao 1 udrarc prema golu u citavoj utakmici,a liverpool pogodio 5-6 precki i jos koju stativu,napadali su svih 90 min ali lopta nije htjela u gol sve do 90 minute,bilo bi lijepo osvojiti PL ali bez obzira na sve ja ostajem navija liverpoola osvojili trofej ili ne !
Sly, ma nisi Ti mentalno retardiran, Ti si samo jako pogan.
sapun u 92. minuti
you\'ll never waaaalk alooooneeee!!!!!!!!
Sto me nervira ovo potenciranje kad bazen jetre dodje na vrh tabele time sto ranije odigra utakmicu od protivnika. Ne pamtim kad su drugacije bili prvi. Mozda jednu dvije sedmice ove sezone. @reds Sta ste bolan vi zasluzili. Ovo je DEVETA utakmica ove sezone koju dobijate u zadnjoj minuti. Ovo uzima ManU garant, koliko god ih ja ne volio. Bjezite im 2 boda a ljudi imaju dvije utakmice manje, sto znaci da oni moraju napraviti dva kiksa, a vi ni jedan do kraja sezone. Poznavajuci Alex-a on to nece dopustiti. Maksimum koji ce ove sezone bazen jetre ostvariti je trece mjesto.
sta smo sve promasili bila bi steta da je bio x,pobjeda je apsolutno zasluzena i ABD da osvojimo titulu,sve je u Bozijim rukama,ali koliko je uzbudjenja bilo ove sezone zaista smo zasluzili !