Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrati se majstore u Fener
Ne razumijem komentare nekih na ovom portalu, Sporting igra ligu prvaka a Liverpul ne igra, po meni to nije sa konja na magarca nego obrnuto. To je moje mišljenje iako sam navijač Liverpola.
jedno je kvalificirati se za LS u Portugalu a nesto sasvim drugo u Engleskoj, gdje je konkurencija puno veca! u Portugalu se od davno zna ko je u vrhu, dok se kod engleza to konstantno mijenja...
@SandmanW Nebih se složio iz Portugala igraju 3 kluba ligu prvaka (dva direktno a jedan kroz kvalifikacije) i nisu klubovi iz Engleske uspješniji od njih. Sve ide prema koeficijentu koji se ostvaruje igrajući ligu prvaka a ne u domaćem prvenstvu. Porto da bi igrao LP morao je pobjediti Romu, a to nije baš lako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A ta ca jadni smrdin. Svi su kao i on ;)
Ta je smrdine!! Smrdi nesto ha?! Ma ne brini to je zbog vase prirode :)
posudite nama u nasoj jakoj BH Telekom Premijer ligi da jos ojacamo