Kuvajćani žele britanski klub
0
Liverpool odlazi u ruke Arapima?
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sam daj nek ide od ovih,nedaju marke
@provjera Kako to mislis SVOJIM parama ? Jel\' ti more biti ne znas kako se postaje BOGATAS u Kuvajtu ? Pa evo ti odgovor... Prvo izaberes kakvog SEIKA za rodititelja, pa onda NASLJEDJUJES ono sto svim stanovnicimna (drzavljanima) pripada , a zove se NACIONALNO bogastvo (nafta). To je JEDINI nacin da budes BOGATAS u Kuvajtu, draga moj NEprovjera. Ne trebaju oni nikoga da pomazu, ali bi im bilo PAMETNIJE da ulazu u INDUSTRIJU. Jer sa jakom INDUSTRIJOM u Kuvajtu, Egiptu, Iraku, i drugdje cer imati i jaku EKONOMIJIU, sa jakom EKONOMIJOM ce imati jaku i VOSKU. Sa jakom VOJSKOM ce imati i jaku POLITIKU. A sa jakom POLITIKOM, nece biti tih koji ce MOCI SE IZIVLJAVATI I NAD ARAPIMA I NAD MUSLIMANIMA, I NAD CIJELIM TRECIM (NERAZVIJENIM) SVIJETOM. Ovako su (u ulaganjima u Liverpul) samo jedna IZDAJNICKA BOGATASKA antmuslimanka i antiarapska BANDA (familija) i nista drugo.
smiješno...
pa normalno,neće valjda rusi
nadam se da ce to biti vrlo brzo i da ce sa novim parama Rafa dovesti igrace koje planira Johnson-Lennon
E moji Kuvajčani, izgleda da još nismo došli tobe, treba će koji put još srvanit Gazu i bebe pobit da bi ste konačno shvatili da novac treba ulagati u pamet ako vam u međuvremenu nije ispario mozak na toj vručini. Allahu pomozi, jer siti najbolji pomagač, amin !
moj dragi šejk ili šefu:),nismo mi ništa kupili,nego posrnulu englesku privredu guraju ovi maloumni Arapi,umjesto da svoje pare ulože u Bosnu,u Tursku u svoj Kuvajt...ovi gurbeti se kurče pšo Evropi,skrše 60 milliona za ljetni odmor...ima jedna narodna poslovica koja kaže\'\'ciganlka kad ima masla i guzicu maže s njim\'\'
kakva je ovo slika nije vam ovo Liverpool na slici...
Pa kakvi su ovo komentari kako god uradis nevalja hoce li ikad vama ista valjati ZAPITATE LI SE IKADA
kako mozete nekome prigovarati sta da radi sa SVOJIM parama. i ko kaze da on stvarno ne pomaze muslimanima sirom svijeta nego to nije zanimljivo medijima. prvo razmislite da li vi uopste pomazete sirotinji onoliko koliko ste sposobni, da li da barem pola marke kad naidje neka sirotinja???
englesku smo kupili.. sad je naša... samo naprijed.... Allahu ekber
eura ili funti, odlučite se
E, moji Arapi, tako se pomažu oni koji su posijali razdor među mnogim muslimanima (Englezi), porobili mnoge muslimanske zemlje... Sjedite u udobnim kućama gledajući kako vaša braća Palestinci, Iračani, Afganistanci... ginu... 500.000.000 funti će, eto, izdvojiti jedna porodica. Da se udružite i napravite neku vrstu unije gdje bi vam bio kraj...
ne mogu da ne kazem: koliko se moze pomoci bijedi i siromastvu u svijetu za ove pare... kako ih nije sramota... to je sve biznis, od pomoci nema profita, a od liverpula ce zaraditi vise para nego sto ga je platio... mozda onda pomognu siromasnima?
mashalah