Fernando Torres
0
"Liverpool može do titule"
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
navijam za liverpool,milan,chelase,hajduk
\"BETON\"
MOŽDA JEDNE GODINE, ALI NE OVE...
Moze do titule ali u k.rcu...7-8 klubova su od njih bolji ali uz pomoc sudaca i medija mogu do 4-5 mjesta...od njih su bolji i Arsenal, Villa, City, Boro.....a Chelsea i Man U su za njih nogometna kvantna fizika....
MA Liverpool je sila, ljepota gledat ljude kako igraju ali Mak je u pravu, ne do Bog kakve povrede Torresu, ipak on ima neki najveci kontinuitet u postizanju golova mada ni ostali momci nisu za bacit. Sijeva sa svake strane pogotov kada Babel udje sa klupe, a kada ga covjek vidi rekao bi da se hljeba ne zna najest al mali razvaljuje. Pozdrav svim fanovima Liverpoola i Partizana.
Liverpool je na razini kvaliteta koji su ManU i Chelsea imali prije 2 godine, domet im je 3 mjesto sto je napredak u odnosu na proslu godinu. Keane i Riera nisu pojacanja koja mogu napraviti razliku i donijeti titulu Liverpoolu, nisu igraci svjetske klase kao npr. pojacanja Berbatov i Deco. Liverpoolu trebaju dva kvalitetna krila, jedan je Babel, ne znam zasto ga Benitez vise ne koristi i drugi tipa Iniesta, Kuyt je presmjesan krilni igrac, drvosjeca pravi bez trunke kreativnosti. Chelsea i ManU ce se opet boriti za titulu.
volim pjegave dečke. ovaj je baš po mom ;)
@ Liverpool znaju oni dati gol ali nisu pouzdani strijelci kao Torres, to sam mislio. realno, Man utd, Arsenal i Chelsea imaju siri izbor u napadu od Liverpoola. zato vam je Torres jako vazan, da njega krene i da izbjegne povrede.
*mak nije Torres jedini koji daje golove ima Liverpool pored Torresa jos igraca koji cesto daju golove (Gerrard,Kuyt;Babel,sada je dosao i Keane,da ne nabrajam vise)
mogu mozda do titule ali nedo im bog da Torres upadne u krizu, nema ko davati golove osim njega
LIVERPOOL ! YNWA .