Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Penal za Lpool u zadnjoj minuti. Lpool pokraden. Doku hem visoka noga, hem đonom u prsa Mccalistera.
100% penal. Ali VAR nije za engleze
Trebali su vas ljudi zavrsiti davno Ne kmecite.
Cist penal za Liverpool
Ide izvinjenje PGMOL.
I'm blind, I'm deaf, I wanna be a ref ;)
Nisam navijac nijednog tima i pozivanje na Var mi je zauvijek glupost. Imas 90+ mim da zavrsis utakmicu. Liverpool se ispromasivao kao da su na treningu. Ovom sastavu Liverpoola fali cca 10 igraca, apslutno su nadigrali City. Haland se nije vidio, KDB los, Rodri tanko, cim City nema kontrolu tika taka gube se, postaju ragbisti. Realan rezultat!
sudija je pokro Liverpool za penal u zadnjoj sekundi...
Liverpool je igrao jako dobro. Zasluzili su pobjedu.
Liverpul ostecen za najmanje jedan penal posebno u zadnjim minutama kad djonom pogadja igrac Mancestera igraca Liverpula u prsa
Samo mi nije jasno zašto nije svirao penal za Liverpool
Haj realan ću biti,super je City ekipa.Al jesu realni ovi bolidi iz sudijskog tima da otvore VAR pa kažu nema penala,ja ne bih mogao zaspati
Liverpool pokazo MC kako igra fudbal!? Sudija danas vise igro za Arsenal trebo je dva cvena krtona dati i penal nije sviro!?
Ne znam kojeg vraga ovaj Michael Oliver sudi ovako bitne utakmice, i ranije je imao ozbiljnih propusta. Sve u svemu solidna utakmica, biće guravo do kraja.
Kladara, post, namaz i bajram šerif mubarek ramazan! Nemojte draga braćo kladiti se i piti pivo, ostavite za bajrama pa se naločite.
Pošto obraz više Olivere????
Je li moguce da nisu svirali penal za ono u nadoknadi? Pa lik ga kramponima u prsa razgulio. Neka se zahvale sudijama i luisu diazu koji je promasio danas 3 4 vrhunske prilike
Odlicna utakmica. Mada ovo na kraju je skroz sumnjivo. Po meni ostecen Liverpool
Ovaj start nad MC Alisterom je penal i crveni karton u zadnjoj minuti za Liverpool. Kao neutralan navijač cist penal. Ston u grudi promašio loptu!