Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne volim ga i nisam ga nikad volio....u posljednjih 2-3 godine je mnogo puta pokazo veliko srce i humanost,mnogo para dao kao sadaku....ali ova 2 gola,pogotovo petom...skidam kapu.....svaka cast
Ovo je bila najbolja utakmica na EP. Eh kad bi bile sve ovakve... :D
znam...Messi je poseban...onaj mali jevrej
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Onaj Island kojeg je prozivao Ronaldo je nokautirao i Ronalda i Portugal hahahahahaha
Više ih je spasio neće portugal sad na Engleze :D
sta spasio sad im jos teze idu na hrvate!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
novinaru budalo nije bilo 2:2 nego prvo 3:1 pa onda su portugalci smanjili i izjednacili
citam ovdje neke komentare a ono sve srbi i hrvati na portalu a svi fol mrze sve bosansko pa imate index,dnevnik i tako te portale...
ovaj portal je hrvatski muhamede
@ijasambosnjak pa zasto je domena "ba"....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka, ba, prošla su vremena Portugala. Provukli su se kroz kvalifikacije jedva, sad kroz grupu. Vrijeme je da ih se zgazi za sva vremena. A Pederinjo će dobiti flastera i neće se ni vidjeti.
sto je najludje ako prodjemo u ccetvrtfinalu cemo igrati sa laksim proitvnikom..onda igramo sa pobjednikom Svicarska-Poljska.
E neka, bolje i sa tim ciganima Portugalcima nego sa islandom ili Mađarskom npr. bićemo našpanani 100%, ima da ih otresemo ko seljak slinu !! :)
Najgori protivnik za Hrvatsku. Ta igra ne lezi Hrvatskoj, nikada nista protiv njih, a i sudac ce izhebat. Kraj za Hrvatsku.
....hrvatska ako odigra i 50% kao protiv španjolske, ide dalje bez problema......uz to, portugal je imao dan odmora manje, puno su starija ekipa, a naši najbolji igrači su se odmarali.......sve u svemu, velika prednost za hr........
@galactikos ....hahaha....jedino se njega bojim, ostalo su panjevi.......dobro bi nam došao cr da se ivan malo ponekada odmori...
@at3ist ......u pravu si.....prošli tjedan da nam je netko ponudio prolaz i ispadanju u drugom krugum svi bi potpisali........ a sada su apetiti malo porasli......
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bice dobra tekma ja mislim po ovom pokazanom do sad da su Hrvati favoriti.Ali nezna se kako Portugalci mogu odigrati,danas su bili katastrofa u odbrani.
Bojime K za euro 2016 kada nema Zmajova i Spahe
Trebao bi bog jednom da kazni ove Portugalce zbog silnog provlacenja. Pa nek to bude protiv Hrvatske.
Hrvatska-Portugal ??? Ne valja nikako...
Pa s Engleskom su se i mogli nadati nekom prolazu, a ovako ispadaju sigurno. Hrvati ce ih pomesti..
Jedna od boljih utakmica u dosadasnjem dijelu takmicenja. Onih dvadesetak minuta otvorene borbe je stvarno bilo predivno gledati. P.S O.T pise najbolje clanke na Klixu definitivno !
Koji su papci ovi Islandjani. Da su misli svojom glavom ne bi zabili gol. Umjesto da idu na stranu gdje je Hrvatska, oni odose na Engleze i ostale iz zemalja petice. Kratkorocna pamet. Glavno da se pobjedi.
@tuzlak458 Tako je igraju srcem. Mogli su malo i mozak da ukljuce. I sta ce dalje Tuzlak, onda Spanija, Italija ili Njemacka. A da su na Hrvatskoj starin tamo osim Hrvatske i Belgije sve manje vise taraba.
vrhovni mis Tacno tako, to je i meni proslo kroz glavu. A ovi sto lupaju minuse, ocito veze nemaju sa daljnjim rasporedom.Svako normalan ce izabrati ovu grupu sa Hrvatskom, nego domacinu i sudijama na noge.
Najjadnija repka na euru-portugal,zelim da im hrvatska uvali 8 komada mater im cigansku
I ja navijam za Hrvate i Italijane al si mi nesto na aparatima hahahaha
@ChrisRone ima zivot i izvan klixa hahaha,izadji malo prohodaj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)