Najbolji evropski igrač
0
Lionel Messi osvojio Zlatnu loptu
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
messi je bog!!!
messi najbolji zasluzio je zlatnu loptu messi 4ever
Najbolji igrac na svijetu je Anelka , covjek igra konstantno preko 10 godina u istoj formi ,zabija golove nebitno gdje igra , za klub ili reprezentaciju , nikad prgav, nikad simulant ., asistencija ima mali milion , ..ANELKA!!!
Ajde šta balite i tražite neke pravopisne greške u tekstu a fulate bit priče!MESSI JE NAJBOLJI NOGOMETAŠ ZA 2009G i samo je to bitno!I još je bitno reći da je on već šesti igrač BARCE koji je tu prestižnu nagradu dobio, znači više od bilo kog kluba pojedinačno po igračima!Eto jel ovo bosasnski koji razumijete???MES QUE UN CLUB BARCELONA
japanski :)))
Koji je ovo jezik? ...postajući tako šesti igrača katalonskog kluba koji je osvojio nagrada. Zlatan lopta je meni vrlo važna.
Iniesta je Dzeko za njega, ali sta se moze...
...postajući tako šesti igrača katalonskog kluba koji je osvojio nagrada. Zlatan lopta je meni vrlo važna.