Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima smisla da se gledalo i svjetsko prvenstvo. Ali obzirom da nije, cista kradja i prevara. Halandu je isla 100% zasluzeno!
upravo tako...i voditelji se zbuniše!?
Kada je Ronaldo dobijao onda su fanovi Ronalda tada pisali kako nije ništa, kako nije namješteno, pisali da UEFA i FIFA nemaju nikakve veze sa tim i da tu glasaju kapiteni i selektori reprezentacija. A kada Messi dobije onda ne valja 🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Niđje veze!!
u 2023. unajmio sekjuritia i potpisao za inter miami - dovoljno za nagradu HAHAHHAHAHAHAHAH
U svakom slučaju vise bi pomogao neto iko drugi da dodje sad u reprezentaciju BiH. A to je glavna stavka ko je najbolji igrac
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Smijesno!!
Halland 👍
Ima jak lobi isto kao i ovi genocidaši.
Veliko iznanadjenje 🤣🤣🤣🤣 Lik je najveci svih vremena htio to neko prihvatiti ili ne …
Smijurija
niko drugi nije fudbaler samo on i ronaldo jeli.?dokad više do 60te će dobivati nagrade.dosadno vise postalo
De eto nek malo bude najbolji Jakovljevic iz Zrinjskog , ako ti je Mesi dosadio
On ce i posthumnô dobijati nagradu kao najbolji, nema smisla vise
Zlatan ibrahimović 10000% bolji , jos Bosnjak
Smrdo
Go.no Ži..vska posla
jeste glupi pa nije on kriv,za ovu nagradu glasaju kapiteni drzava i treneri
Ja i ?
Fifa svrši kad vidi Messi-a
Nagrada je za 2023 godinu ne sezonu, gleda se od januara 2023 do janura 2024, svjetsko nema veze sa ovim samo mi nije jasno po cemu je onda messi ispred haalanda, haaland osvojio kup,ligu,ligu prvaka, svjetsko klupsko i najbolji strijelac svakog takmicenja?
Cirkus od izbora i nagrade. Dati nagradu nogometaši, koji u 2023.g. nije odigrao ozbiljne utakmice u nekoj relevantnoj ligi.