Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbte sad pišete i za asistencije u mađarskoj lizi i gurate neke levonje ne kontam vas
ovaj decko 60min u sarajevu nije mogao izdrzati, vazda mu musemic uz aut liniju gurao bocu kisika da dodje sebi. vidim mediji opasno potenciraju ovog polovnjaka i prate njegove igre u madjarskoj ligi i nadaju se da ce bazdarevic to uvidjeti i pozvati ga na okupljanje ispred hajrovica, visce i nekog u21 reprezentativca.
Madzarska liga je još loši nego bosanka premier liga
Jaran reci mene jedan klub ko je bio u europa liga. Ti nemaš ni malo veze od nogomet. Legia Warschau je dobar, Lech Pozná, Wislia Kharkov. A reci mene ko je klub došo iz madzarske i kasnje stigli do 16 finala. Tccc
Madzarska liga je loši čak od srbski i od Bosanke lige. Asmir Suljic bi bolje ostao u FK Sarajevo. Nego u Ujpest. Da bi igro u Ferencvaros ili u Videoton bilo bi dobro al igra u jednu ko je nema veze u reprezentaciju da uze. Ja znam da nemam pojma od gramatika a imam zive veze u nogometa nego ti.
Koja je ovo liga? Tj koja je ovo drzava?
Dobra asistencija
Ma ja bre odma poziv aj bazdarevicu alo zovi ga
Mehmede zovi SULJICA u reprezentaciju-nemoj poslije da bude on zaigro za drugu reprezentaciju