Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo bvb od bayernovog navijaca.
Mali Jedvaj izdominirao! Brutalno je zamijenjen, Spaha očekivano koemnadovao odbranom i da nije bilo retardiranog jedvaja Leverkusen bi spasio bod! Mali hobit je uspio upisati asistenciju Baleu, što je dovoljno da ga Index.hr proglasi igračem kola, a Mandžo je pogođen od strane lopte koja se udarivši u gluplji predmet odbila u mrežu!
BiH prvaaak fašista se potučen do nogu povukao u svoju jazbinu u Grudama! Iako je godinama skupljao kune kod jednog turbeta u Grudama da uživo vidi Thopmsona, nije imao dovoljno da posjeti Međunožje. Nada se da će Čilić kada osvoji sljedeći grand slam , zajedno sa Thopmsonom lično obilaziti hrvatsko majorizirano življe kako bi isto bilo pošteđeno izdataka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tiše malo, navijači Uniteda spavaju!! :D :D :D
Borusija dosta dobro odigrala protiv Arsenala s obzirom na broj igraca koji im nedostaju, Olimpijakos napravio iznenadjenje, Bayer bio bolji ali ne znaju gol da daju, ostalo je ocekivano!
Da se da je sutra cetvrtak bila bi srijeda
Dere Borusija i bez Reusa, svaka cast Klopfu.
http://rentabilnost.blogspot.com/ ★4200 kuna u 13 dana!! Analizirani parovi s puno informacija su jedini put do konstantnog dobitka!!! ★Minimalno 5 sati dnevno rade na analizi samo da bi vama omogučili prolazne parove i dobitne listiće!! ★Posjetite ih i zaradite dodatnu plaću!!!
koji telekom ovaj reklamira. :-))
Majstori iz Dortmunda!
Da se kladim da ce svanut', ne bi ni svanulo :)
Je l ko dobio na kladionici?
Borusija krece i ove godine sa dobrim igrama, kao navijeni! Kapa do poda za postavku takticku , za motiviranost i pristup igri! Dzeko u borusiji bi ti bio na klupi ili bi podera oguzove da budes u prvom timu ili da budes kao prva zamjena
On nema mjesta u Borusiji,osim ako nasi novinari napisu da ga traze,osta on u malom klubu do kraja
Navijam za Arsenal ali su prelosi ..katastrofa !
Ovakvom Arsenalu bi i Mladost iz Župče zadavala probleme. Totalno bezidejna igra , milion gresaka kako u napadu , tako i u odbrani . Sva sreca pa je onaj Mkhtarian peh bio . On je saam trebao uvaliti jos 3 komada ...Sramota !!!
BIG LAJK ZA BABU I UNUČE U JUVENTUSOVOM DRESU! Ujedno,čestitike Tevezu i ekipi
Real Madrid
teška dominacija