Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim kada podcijene Bayern ;)
''Od povrede se oporavio Arjen Robben''... koje vi izvore koristite pa ste ovako dobro informisani :
Gledam i barcu potcjenjuju previse i drze se poraza od prije 2 godine, kada je messi igrao povrjedjen pola tima bilo van forme Vilanova ih nije ni kako treba uklopio,a niko ne gleda sad sta radi barca, kako igraju i koliko su motivisani da osvoje i da isprave tu gresku taj davni poraz, imaju novih igraca ne moze guardiola sve njih poznavati.Iskreno sad kakva je situacija moze barca rasut bayern a moze biti minimalna prednost uglavnom bice to jedna od boljih utakmica do sada
Zasto niko nekaze da je steta da jedan od ova dva giganta nece igrati u finalu. To svakako zasluzuju. Ne samo da navijam za barcu nego je volim ali ruku na srce i bayern je stroj. Malu prednost dajem barci jer bayern ima par dobrih povrijedjenih igraca. Nadam se fer i korektnoj utakmici.
e moj sinko ovi stvarno misle pobjedit bayern
barem ce igrat lewandovski, da ima ko trpat , nije lako dati petardu barseloni
idemo MSN
nadam se da ce ih bayern satrt
Let's finish job in barselona, 0-5 yeah
E jbg :)
hajde Barca,obraduj nas :)
Ocekujem odlicnu utakmicu u kojoj bi Barcelona trebala pobijediti 2 razlike - predpostavljam 3:1