Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kladionicari na aparatima
ma to je standardno postalo.. sreca lacio ne igra ligu prvaka
Ja odigro barca oba gol i zenit oba gol i dvicu na lyona i padnem lyona za 22 marke
Na ovoj kladionici bi i Nostradamus pao
barca 1 zenit 1 bayern 4+ porto 1 uplata 10 isplata 90 to je moj vecerasnji tiket
cemu minusi?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Gledao sam Bayern ,prekrasna atmosfera i tekma!Jednostavno_masina!Neuhvatljivi su i 80% sansi i 50% polu_sansi su golovi!Ovdje im nista ne mogu ni Barca ni Real.Jednostavno-savrseno!
stvarno ih ne volim ali je Bajern trenutno najjaci u Evropi i ako ovako ostane bilo bi pravo cudo ako ne osvoje LP!
Joj sto pederi iz Grcke poderase guzove manekenima iz Engleske. Pornjava sa eksplicitnim scenama. Nije bilo za mladje od 21 godinu.
Gaze nas svi pa poceli i rođeni Nijemci...bem ti kopacku..
Navijač sam arsenala ali fkt bi im trebalo da budu na zadnjem mjestu nebil se tupili u glavu već jednom -.- -.-
Begovic ispod licnog prosjeka. U Chelsa-u slave. Primio samo 2 komada.
Arsenal ispada. Sada igraju dvomec sa Bayernom i teško da će izvući bodove, a sa 6 bodova će se teško plasirati dalje.
A dobrog uzbudljivog futbala danas. Ja sam gledo onu Barca-Bayer i stvarno dobre igre covjece od starta do kraja. Steta za Bayer navijao sam za njih, i zamalo ali onda malo koncentracija off i gol, i onda Munir i Suarez urade svoje. Steta, barem 1-1, a moglo je lako biti 3-3 ili 4-3 za Bayer kakva je igra bila. Vamo Celsi izgubi, to sam i mislio da ce tako biti u Portu, onda Arsenal ga opet usra u Evropi, i sad moraju barem 1put Bayern dobiti i sve ostale da bi ikako mogli dalje. A Roma me vec iznenadi, ali fali njima Dzeko zdrav i fit ko i Bosni haman, nisu ga dzaba doveli jer oni nisu imali napadaca dobrih zadnjih par godina a Dzeko je talentovan, dobar igrac kad mu ide i kad zapne. A za Dinamo, oni su se cini mi se prepali cim su izasli na teren, i primili 2 gola iz glupih, isprepadanih gresaka, a 2 gola nisu ni bila. 1. gol bio Bayernov faul prije, a onaj 4. gol nije presla liniju, a 5 . gol vec velemajstorski bio od sve trojice ko u parku, peta, okret, peta i lob Lewandowskog
aj ti jarane podhitno mijenjaj dioptriju kad kažeš da četvrti gol lopta nije prešla liniju
Pa dobro nisam vidio sve usporene snimke, mozda i jest kako kazes 100%. Ja nisam mogao reci bas 100% od onih na brzaka snimaka sto sam vidio. Al bilo kako bilo, trebali bi uvesti onu goal-line tehnologiju u kupu sampiona, kad ima Engleska liga, ova champions league je jos veci, i vazniji i skuplji kup nego sve ostale lige, i igra cijela Evropa.
Kako jedva čekam da Mourinho dobije otkaz.. ne bi bilo zadovoljavajuće da sam ode.. mora dobiti otkaz..
http://oi62.tinypic.com/2r3h99j.jpg
...a rabotnički?
Lewandowski masina bajo moj :D zadnje 3 tekme 10 golova aferim
A kome?
Chelsea je mogao do boda na kraju, ali mogli su i ovi ranije zabiti još. Bega solidan, spasio je neke opasne situacije, ne može više kad je odbrana tanka.
Chelsea izgubio zbog Begovica, Roma zbog Djeke i Pjanica... Gdje BejHaa reprezentativci dodju igrati fudbal tu je raspad sistema u najavi.
Šuti bre. Ivanović igra kao da mu je 50 godina a Matić kao da je pjan ušao u utakmicu. Bega ih je na kraju spasio debakla. Džeko večeras nije igrao. Ali lijepo je da pratiš bh-a reprezentativce.
Haha koji si ti debilu,pa sta pojedinac moze uraditi,fudbal je timski sport hajvane
dobar je olimpiakos, bejern ga je pobjedi samo sa 3-0 tako da nije iznenadenje ovo protiv arsenala