Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Messi ili Lewa. Messi sigurno nije na svom nivou kakav je nekad bio ali je i takav sigurno bolji od Salaha. Statistika sve govori. A i po trofejima je ispred njega. Doduše, to i nije teško jer Salah nije osvojio ništa. Messi je ove godine čak i ispred Lewa u svemu osim po golovima.
Tesko za Salaha. Lewa ko i ima sanse, ali Messi je imao najbolju godinu tako da ce je vjerovatno i osvojiti.
Mesi je imao 4 zlatne lopte dok Ronaldo 1 dok se nije pocelo sve raditi sa stigne Mesija po broju ZL. Kada je Ronaldo imao golove onda su bitni golovi, a kada ima trofeje onda su bitni trofeji, Zasto Mesi nije dobio 2016 godine kada je dao 59 golova i imao 31 asistenciju? Ronaldo je 2013 godine dobio samo radi golove zar ne? Svake godine se menjali kriteriji za zlatnu loptu i pravili se onako kako Ronaldu odgovara. Citav svijet zna da je dobijao zlatne lopte zbog Realovog lobija.
Amko moj Amkili Messi je u svemu ispred te dvojice ove godine osim Lewe u golovima. Najbolji ikad i najbolji u 2021. Ako lazem ja, ne laze statistika
Nadam se naš brat Mohamed Salah, ali teško pored onog Messija koji osvaja nagrade i kad ne zasluži. Lewandowski ili Salah moraju osvojiti.
Ne sjecam se da je Messi ijednom osvojio neku nagradu a da je nije zasluzio. Sjecam se samo da je tri godine zaredom(2016.2017.2018) bio najbolji igrac, imao najvise golova i asistencija i nije osvojio nagradu za najboljeg igraca.
Lewandovski igra u najsmijesnijoj ligi na svijetu gdje Bayern pokupuje sve najbolje igrace iz lige od drugih klubova i onda se izivljavaju na njima. Dati Lewandowskom ikakvu nagradu je kao da nagradjujes skolskog nasilnika koji tuce pet godina mladje od sebe. Sto je najgore, on nije ni to, nego je covjek koji napada u grupi, koji je 93% svojih golova zabio unutar 10m od gola, nesposoban sebi stvoriti sansu, nikad nije vidjen da je predriblao igraca.
messi sigurno😂
Ako ima pravde užetu će Mo Salah
Ruku na srce, ali s razlogom!