Nogomet
0

Legrottaglie: Uzrujan sam zbog Cannavarovog dolaska

Totalsport
Juventusov nogometaš Nicola Legrottaglie otkrio je da je ogorčen činjenicom da je njegov klub ovo ljeto doveo Fabija Cannavara iz Real Madrida.

Razlog ljutnje leži u činjenici da, baš kao i Cannavaro, i Legrottaglie igra na poziciji braniča, a gužva u zadnjem redu mogla bi dovesti do njegova seljenja na klupu.

  • Neću demantirati da sam uzrujan zbog Cannavarova dolaska. Giorgio Chiellini i ja smo dokazali u prošloj sezoni da smo jedan od najboljih parova braniča u Seriji A. Zato mi je žao što nismo potvrđeni kao stoperski par i za predstojeću sezonu - izjavio je 32-godišnji Legrottaglie za Tuttomercatoweb.

  • To ne znači da imam nešto protiv Fabija ili kluba. Ne želim otići, baš suprotno, Cannavarov dolazak će mi biti dodatna motivacija. Želim pobjeđivati s Juventusom, otići na Svjetsko prvenstvo s Italijom i ako bude moguće, završiti karijeru u ovom klubu - dodao je Legrottaglie.

Loša je vijest za njega, međutim, da je Juventus u četvrtak na posudbu doveo i mladog urugvajskog braniča Martina Caceresa (22) iz Barcelone.