Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za novinara informacija: dzeko je BIO. Nema vise, zato sada i igra u Turskoj. Pored USA i Saudijske Arabije, jos jedna zemlja za izrabljene bivse zvijezde. Prije krakja jos koju paricu uzeti, a onda ciao. U svim drugim ligama niko nece da daje pare za ovakve matorce.
Bio je sretan Dzeko u Interu. Da je osto igro bi koliko toliko i osvojio Scudeto. Onda bi ove sezone otiso za parama u S.Arabiju. I to bi bila dobra opcija. Al on najbolje zna jel se zezno. Prizno to ili ne