Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a mogu li se postojeće stolice prodati nekom prvoligašu iz goražda,gračanice po 10 maraka pa jednoj,ima oko 8 hiljada stolica puta 10 km to je 80 milja maraka,nisu to male pare,svaka čast raji što dnevno uplati kad se skupi preko 150 stolica koje je za svaku pohvalu
a legendarni enver malagic ima li njega?????
u secam se ovog igraca.kao dete ga pamtim iz neke reklame.a bio je i dosta dobar igrac.
Ka no soko sivi ka oni kosarkas sejo bukva isi u pizdu materinu i ti i zeljo
Ko je najveći musliman u Bosni i Hercegovini? :)
HAHAHAHAHAHA Vidi se "enteligencija" navija za svog zeljA HAHAHAHAHAHAHA Jel Nisko karkelja postao član? Red bi bio koliko je samo kostiju slomio i ruku zavrnuo radeći za amava :)
ćojk aždaha veći od amblema