"I šta vozi Bati? Yugo!"
36

Legendarni Batistuta u posjeti Beogradu, prokomentarisao i kultnu scenu iz "Kengura"

H. H.
Foto: Nenad Kostić / Kurir.rs
Foto: Nenad Kostić / Kurir.rs
Legendarni argentinski nogometaš Gabriel Omar Batistuta u posjeti je Beogradu, a u obraćanju predstavnicima medija osvrnuo se i na svoju "ulogu" u filmu "Kad porastem biću kengur".

Batistuta je došao u Srbiju kako bi snimio spot za kompaniju "Soccerbet" u kojem pored njega glume Dušan Savić, Jovana Jeremić i Marko Janjušević.

Tokom razgovora sa srbijanskim novinarima otkrio je da nije vidio čuvenu scenu iz filma "Kad porastem biću kengur" i da ne vozi "Jugu".

"Živim na selu u Argentini, vozim pick-up, ali ne znam koje je marke", rekao je legendarni golgeter Boce Juniors, Fiorentine, Rome i Intera.

Batistuta je poredio današnji nogomet i vrijeme kada je igrao, vezano za svoju poziciju napadača.

"U moje vrijeme centarfor je visio u šesnaestercu. Danas su napadači pokretljiviji, idu lijevo-desno, imaju odbrambene zadatke. U moje vrijeme, jedini posao koji sam imao bio je da postignem gol. Danas je mnogo drugačije", kazao je Batistuta koji je nakon završetka karijere imao ozbiljne zdravstvene probleme.

"Nećete vjerovati, ali čim sam završio karijeru, pa u naredom periodu od deset do 12 godina, ja nisam mogao da hodam. Bilo je to strašno vrijeme za mene. Na sreću, zahvaljujući medicini, uspio sam da prebrodim sve nedaće. Zamijenio sam dva kuka i sada hodam ponovo, vidite i sami. Vratio mi se osmijeh na lice, ponovo", zaključio je Bati-gol.