Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pozdrav Srbiji od BiH i Hrvatske iz Brazila uz pjesmu -"Svi su tu a tebe nema":)
sta je to RS ????
BeastFromEast @ jesi li ti prirodno glup ili treniras ????????
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ibra ne ide na SP a Dzeko ce ici i šetati se malo ko The Waking dead :)
Sušić je nedavno izjavio bez zezancije kad bi birao između Ibrahimovića i Džeke izabrao bi Džeku.Šta će kloc od trenera drugo i reći nego glupost godine.Ne znam ko njega uopšte i zove da daje komentare ?
Pa strucnjaci okanite se vise Papeta. Kakav je, takav je, na kraju jedini koji nas odvede na jedno veliko takmicenje. Je li to greska, los selektor ili??? Dakle strucnjaci, uzivajte u igrama BiH reprezentacije u Brazilu sa Susicem na celu!!!
Jebem mater i jednim i drugim i trećim ono s' merakom! Ima li teme da se ne spominju bošnjaci srbi il' hrvati! Bavite se životima svojim, jadovi bijedni!
MENI JE STVARNO ZAO STO NEMA NASIH SUSJEDA SRBA U BRAZILU. ALI ETO... Srbi, ne brinite vi, imaju sljedece kvalifikacije za SP. Samo cete morati malo sacekati. Do tad pratite PRAVE IGRACE SA SP-a; ZMAJEVE!!!!
Jебаче вас брача Руси и Грци
mi cemo njima mameeee jebat
Kakav ti je to ruzan rukopis allahu dragi ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zlatan Ibrahimovic....tito
Neeee Ibra je razocarao onog djecaka neki dan i redakcija klixa kaze da on nista ne valja i da je agresivan itd pa ja sve vjerujem inace sta na klixu pise i svi bi trebali
sto godina živio pape naš
sto posto tačno
Veroljub Saletić - sad bi s BIH u Brazil “Ponosan sam što sam Srbin i to iz Republike Srpske i moja velika želja je da igram za moju otadžbinu, srpsku reprezentaciju. Gdje god bio, dostojno ću reprezentovati Republiku Srpsku i Srbiju. Moja želja je da bar jednom obučem dres Srpske”, govorio je tada Saletić. Marko Lazic - i on zeli u Brazil "Želim da igram za reprezentaciju Srbije! To mi je trenutno najveći cilj u reprezentativnoj karijeri. Ne bih nikada igrao za Bosnu i Hercegovinu, jer tu selekciju ne čini više moj narod. Srbin sam, idem u crkvu i slavim Aranđelovdan i logično je da želim da igram za selekcije svog naroda", kazao je Lazić. Toni Šunjic - reprezentativac BIH ''Prvaci šugave zemlje'' nakon što je Zrinjski osvojio prvenstvo BIH 2009. Zvjezdan Misimović ''Želja mi je da završim karijeru u Zvezdi'' “U reprezentaciji sam igrao od kadeta do mlade selekcije, odigrao sam, mislim, 50 utakmica. Kako je to bilo sa ratom ja sam i dalje imao stari jugoslovenski pasoš. U to vreme su se pasoši menjali i nešto se iskomplikovalo. Trebalo je da dobijem pasoš SP Jugoslavije, konzulat u Minhenu je rekao da zbog velikog broja izbeglica ne može tako brzo da mi izda pasoš. Ovi iz saveza se nisu toliko trudili da mi pomognu i ja sam odustao. Posle toga je Pižon nešto izjavljivao o meni, ali sve je OK.”, rekao je Misimović.
AVDIJA ZORAN EDIN GIGANTI
BIH i reprezentacije iz TOP20 (otkad je Susic trener) Argentina - BIH 2-0 BIH - USA 3-4 BIH - GRČKA 3-1 JEDINA POBJEDA!!!! Grčka - BIH 0-0 Meksiko - BIH 2-1 BIH - Brazil 1-2 Njemačka - BIH 3-1 Portugal - BIH 6-2 BIH - Portugal 0-0 Francuska - BiH 1-1 BIH - Francuska 0-2 Švedska - BIH 4-2 fale još dvi koje BIH nije dobila, ako neko zna neka doda
JELI DVIJE DVE ILI DVI IDIOTE MALOUMNI
moja malenkost našla Meksiko - BIH 2-0 BIH - Grčka 0-0 (prijateljska)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a ljudi kad safet počne vaziti ko je bolji igrač kofol se razumije a u repki kod njega igraju levati a duplo bolji nemaju mjesta ni na klupi
Ma monstrum hahah :D