Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda da napišete sadržaj transparenta i prevod? Čisto onako kad se članak zasniva na transparentu...
"Heysel 29/05/85. You had the strength to play...and to celebrate in the face of 39 deaths...Platini (expletive) you have no morals." nasi dicni novinari - najvazniju stvar izostave :D
FORZA LAZIO
kako mozes generalizirat tako..plus recimo da se to desilo prije vise od 10 godina kada su stvari na curvi nord bile potpuno drugacije. sada tribinu vode drugi ljudi, nisi upucen!
Navijači Lazia pričaju o moralu!??? Halo ba, jeste li vi uopće normalni? Jesu to oni isti što su veličali Arkana (''heroja''), deklarirani rasisti koji se ponose fašističkim naslijeđem? Daj ba, kako vas nije stid? Svako malo spominju Hejsel, bio bi red da ostavite mrtve na miru.
bravo za lazio , platini je potkupljeno smece pa sjetimo se samo onog penala i ruke kod iraca
GUIDA FORZA LAZIO !
„Imao si snage da igraš... i da slaviš pored 39 mrtvih...Platini, trula svinjo bez trunke morala.“ Time su aludirali na čuveni 'Hejsel' 1985. godine, kada je Juventus, za koji je tada igrao Mišel Platini, u finalu Kupa šampiona pobedio Liverpul 1:0. Taj rezultat ostao je u senci 39 poginulih navijača.
uefa=MAFIA!!!!
Ima li prevoda?
AVANTI RAGAZZI...
Podsjetimo da je Lazio i dalje u Evropske lige??? Ni prepisati ne znate.
nije vazna poruka, vazno je da su napisali "Recimo i da..." jedno 178 puta.
a poruka glasi ..... ?????? jeste jadovi od novinara
UEFA MAFIA!!
Lazio uz Napoli u Italiji ima najbolje navijače.
UEFA - to sam ja!