Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo sve nam suze idu. Fudbal ovakav kakav jeste sa ovih desetak ekipa koje nemilice sipaju milione na transfere i plate ne može opstati. Nerealno da iko ili išta vrijedi stotinu ili više miliona. Smanjite cifre koje se vrte pa neće biti takvih dugova. Dovedwte igrača za 100 miliona i onda kuknjava
Ovi vise dizni nego Crna Gora za 40 km auto puta za nigdje. 🤣🤣🤣
To isto govorim vec duze vrijeme. Ne bi ni jedan igrac mogao vrijediti vise od 50 miliona,plata ne veca od 100 hiljada i cao. Bit ces koliko toliko u plusu.
Vrijeme je da Bakir preuzme kormilo Barcelone
Hajd sto Barca, za njih se zna...al sto zenicka zaobilaznica koja je kostala 500.000.000? Ko zna za zaobilaznicu? A 1 KM putarina.
A njima smeta pjanić eva plata?!
Pa neka se bilo koji klub i BiH zaduži 350 miliona i dovede pojačanja i dogurat će svake godine najmanje do četvrt finala lige šampiona. Osvojite frajeri ligu šampiona su budžetom od nekih 20 miliona eura.
Ovo je doista apsurdan dug. Da ovakvo nesto moze nije mnogima jasno. Pa u njih je negativni dug otprilike trecina od ukupnog duga. U iole normalnim zemljama se u ovakvim slucajevima pristupa likvidaciji.
Bogati klubovi ce se sami urusiti. Previse su para gurnuli u fudbal, a to ne zasluzuju ni igraci, ni vlasnici klubova,... Sami sebi raku kopaju. Ko ih yebe. Kapitalisticko smece.
Dabogda propali
UEFA treba izbacit iz svih takmicenja u evropi sve koji su duzni
Ko bi onda igrao?😀 Bayern sam sa sobom..
Ko ih jbe
sta je to za njih, npr neka bude 80k navijaca Barselone na jednoj utakmici svako plati tiket 20eura to je vec 1,600 000 eura
Kad bi “velikani” platili svoje dugove, Zvezda i Steaua bi opet bili šampioni Evrope.
samo su gori GRAS i rudnici FBiH
Azmire isplati ih
Ovi gori od želje
Kad Fadil izađe i kaže ove cifre po kvartalu, niko i ne trepne.
Uvedite da sat vremena igranja kosta 2000 Eura i platu oko 10 000 eura mjesecno i da vidis kako ce se raja boriti za radna mjesta Bice i ljepsi fudbal Platiti necije noge preko 100 000 000 eura je najvece sranjhe ikada na svijetu ...Spustite se na zemlju ..Ako nece gospoda da malo bacaju lopte za 10 000 E ima ko hoce