Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U kojoj kafani je spisak sastavljen ?
Kolasinac umjesto Bainesa....
Zvati Sanjina Prcica na SP... Bez imalo ustrucavanja Pape....
Ovo je više politički i odabir po boji kože, da se nitko ne naljuti. Nema veze sa stručnim odabirom.
pa dobro,nije toliko ni hrdzavo.Sve su ovo odlicni igraci,Lahm-a nisu nikako trebali izostaviti.
U clanku je izostavljen jedan bitan detalj. Ako se ne varam, ovo je sastavljeno od po jednog igraca iz svih reprezentacija, odnosno od 23 reprezentacije.
Pa 23 jer su oni izabrali 23 igraca (tako pise u clanku). Mislim da svaka reprezentacija moze voditi 23 igraca pa je ovo neka ekipa koju su sastavili od svih reprezentacija a da nijedan nije iz iste reprezentacije. Da, na SP su 32 ekipe, ali oni su birali 23 igraca.
NIJE birao ovaj portal nego BLOGERI na njemu velika razlika kao da raja sa kliks foruma napravi izbor a strani mediji prenesu da je izbor napravio kliks kvazi novinari pojma nemate
slazem se s tobom,da je imalo realnan odabir pored spahe bi u top 23 igraca bili jos i dzeko,pjana,kolosinac i begovic :P
Prije pjanic nego spahic
Ovih idealnih 11 nebi mogli dobiti Atletico Madrid.Za mene je najbolji tim na svijetu Atletico Madrid.Divota je ljude gledati kako igraju.
Kakva je ovo zadnja linija...?
A AVDIJA?! KOJA NAMJESTALJKA
w w O I O "-----"
sve je ok, ali samo ovaj Lichsteiner je bot na easy!