Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji je to kloc.
meni je ovaj legenda!!! ovakvi nama i trebaju. covjek je barem emocionalan. za razliku od pola nase reprezentacije koja nikakvu emociju nema. naravno da su kartoni odmah uracunati, pogotovu ako si jos i odbrambeni igrac. ali nije ovaj los, vjerujte mi. ko je nama kriv kad nam niko ne valja. covjek pogrijesi i odmah je los (po nasemu). svaki igrac grijesi, samo se kod odbrambenih odmah vidi! bolji je od Sunjica 100 puta, a od Vranjesa 1000000 puta. samo ko je na ma kriv.
Tipično Balkanski ... Yebeš tim, da ja sudcu majku pomenem ...?!?
auu koja seljačina
Kup je nas,idemo do krajaaa...
NORMALNO DA IDEMO,IZ NCEGA MOZEMO BAR U EVROPSKU LIGU...A OVAJ ZUKANOVIC TIPICNI BOSANSKI SELJOBER,PSUJE SUDIJI,PA NIJE OVO BH TELEKOM KUKURUZ LIGA DEBILU GLUPI.FORZA MILAN..OCEKUJEM I FINALU MILAN-JUVENTUS.
cuvajte se carpia lol