Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razocaro si me.
hvala Tony za sve što si učinio za voljeni Bayern... puno sreće u nastavku karijere... MIA SAN die BAYERN!
svi su klubovi, samo je Bayern INSTITUCIJA
svi su klubovi, samo je Bayern INSTITUCIJA
Novi, ovaj, milionski izazov :D
ma nije to, u 5 deka mu je plata u bayernu i realu ne more bolan niko normalan trpiti pepova beskonačna dodavanja kad vidim Bayern kako je igrao s Juppom ili Generalom bude jasno koliko ovaj ne zna
Baš gledam, ako su tačne informacije ( našao sam iste cifre na tri lokacije ) onda zarađuje oko 1mil€ više u Realu ali teško mi je vjerovati da Pep može biti razlog, posebno ne njegov način igre.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izdajice
Mustrafa, glup si i nemaš pojma o nogometu.
Krut, nije okretan, nije brz, ima dobar udarac, dobar ubačaj i dobar šut, za jednog kreativca prespor. Uporedite njega i Iniestu ili njega i Tiaga Alkantaru.
koja je razlik izmedju dobrog udarca i dobrog šuta ?
Ima dobar udarac glavom, a ima dobar šut nogom. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne bi njgea Bayern nikad dao da nisu vidjeli da je prno u fenjer sto se vidjelo i na svijetskom.
Sad ne valja zato sto je u Realu, a do jucer je bio sastavna komponenta "bavarske masinerije, jedan od najboljih veznjaka, jedan od najbljih ograca na SP-u itd itd"!
Prno u fenjer s 24 godine? :D Bgm s obzirom da je bio jedan od najboljih veznjaka na Svjetskom prvenstvu, sa ubjedljivo najboljom statistikom pasova, ne znam jesmo li gledali isto SP i jesi li upravu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)