Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se tako ne angazujes u repci jos dok si tu ili si u talu sa jaranom Misketom pa podrzavate Dodikovo govno?
gooUser1576687426, on i Miske su otjerali Begovica, Lulica, Medunjanina i svakog igraca koji je profecionalac i ne zeli da se vuca po kafanama i restoranima kada su na pripremama reprezentacije!
Džeko još od transfera u city vedri i oblači u reprezentaciji, budala je svako ko misli da džeko ima nešto protiv vice i da im se interesi ne poklapaju.
Kakav je ovo cirkus
Kakve su to budalaštinje? Kao da možeš tek tako da igraš u nekom drugom prvenstvu. Tamo paralelni dunjaluk kao i kod nas.
Džeko polupao lončiće, umislio je kriminal u turskom savezu umjesto u N/FSBiH. Kod nas treba sazivati krizne sastanke, a ne kod Turaka.
Dzeko Legenda Svjetska Klasa.Zao mi sto igra s Amaterima Civicon Kovacevicom Mafija Savez i Menadjeri a trener Amater.Umjesto da je ubacio Tahirovica i Huseinbasica Majmun ubacuje igrace iz Madjarske koji ni minutazu nemaju a igraci Ajaxa i Kelna na klupi.Dzeko svakako ostaje Legenda Vidicemo hoce li jos ostat u Repki
Sudije vas guraju samo tako, kad god gubite odma ide penal ili crveni karton, nerijetko oboje, ne kenjajte
Predsjednik malo blefira i pravi pritisak na sudije i Turski savez.
Zbog cega da istupe jedino mozda zbog toga sto titulu nece osvojiti jer ce Galata biti prvak a Trabzon treba izbaciti iz lige
kako god ili ce Dzeko biti prvi Strijelac Lige ili ce osvojit Ligu a imaju jos Evropsku Ligu Konfederencije.Galata vec ispala iz CL .Fener i Galata su tu 50%50.
Jel se konsultovao sa Vickom ili je iz svoje glave govorio ?
Sreca pa je kod nas u Savezu i reprezentaciji sve super vec godinama. Tacno se covjek odmori kad dodje da igra za repku od toliko problema okolo i kod drugih.
pošo kreten i tamo šefirat kloc cccc
Ima mjesta kod nas Klocu
@bureXmesom mislis kod tvoje hanume?