Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je god pisao taj komentar o Salihu \"biznismenu\" trebao bi nauciti da se ime hotela pise \"Marriott\" (kako se i zove) ili ta napise \"Meriot\" (kako se izgovara) a ne da ubacuje \"RR\" gdje nije potrebno. Sigurno te taj Salih ne placa dobro pa nisi mogao da budes u \"Merriot\" (LOL) da mu lizes dupe
Uzeše Nam Pos\'o
shugavom q.cu i dlake smetaju ...
ma sigurno bili pjani kad su pravili pa sad i lopta svera
Kako ste jadni sa ovim artiklom.
djokovic je izgubioooooo!!!! :)))
dakle, udariš je i ona ili ode u go ili ne ode... to taj fazon
sigurno si ti taj salih pa ti krivo sto te niko ne benda il ti je sef pa hoces da mu se ulizes?!
slabom qurcu i bruchke smetaju....
SALIHU ŠABOVIĆU, VLASNIKU “GIPROM-a” IZ TUZLE, DODIJELJENA PRESTIŽNA INTERNACIONALNA NAGRADA . Na kraju dvodnevnog rada u svečanoj sali hotela “Merriot” Jose E. Prieto, Founder i predsjednik “Business Initiative Directions\" dodijelio je prestižno priznaje Salihu Šaboviću, direktoru “GIPROM-a”. Dodijeljeno priznanje je za poslovno liderstvo u Bosni i Hercegovini ali i za sveukupni angažman na poljima djelovanja koje smo spomenuli. Šabović jest poznat kao dobar biznismen u cijelom regionu ali isto tako i humanista, čovjek koji je podržao mnoge humane akcije, ali i sportske i kulturne manifestacije. ZASTO SARAJEVO X NE PISE O OVOM VAZNOM DOGADJAJU? SVAKA CAST Gin-u SALIHU SABOVICU!!!!!
Ja sam mentalno obolio, nemojte mi zamjerit na neumjesnim komentarima.
Lopta ima senzore za otkrivanje huligana, radi sprecavanja nereda.. Kazu ako bude nekada upotrijebljena na hadisonu senzori sve zabiljezeno nece moci obraditi i doslo bi do opterecenja iste i eksplozije te se ne preporucuje koristenje na mravinjaku veletrosnog hadisona!
Yehbala vas SP lopta dabogda vam dijete nemalo čime da je šuta
\"Brazilac Luis Fabiano loptu je opisao kao \"čudnu\" jer iznenada promijeni pitanju, dok je Talijan Giampaolo Pazzini rekao kako ju je teško kontrolisati.\" Navodeca lopta ima ugradjenu elektroniku i pogon pa sama skrece po zelji :).