Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arsene vrijeme je da odes
Kakav levat, ostavis najbolje igrace na klupi u natjecanju u kojem jedino i imas sansu za osvajanje trofeja, ali ne, on je odlucio najbolje ostaviti za Bayern, kao da uopce imaju neke sanse
realovi rofeji datiraju iz doba franka i kao sto neko rece krpene lopte....tacnije vecina tih trofeja...dok su milan,juve,liverpool,bayern,united i jos neki klubovi nisu cekali ako se ne varam 30ak godina ligu sampiona kao real do 1998e....pssssttt!
e moj sine , de ti procitaj taj svoj komentar i otidji malo na google, pa procitaj nesto o Velikom Real Madridu , pa onda dodji i napisi nesto .... Real vas je sve karao zivotom, svi se vi mali klubovi ...RMCF
kad je real bio ekipa? osim kad se igralo s krpenom loptom
ne znam sta bi reko osim: "odjebi vise senilni starce iz aresenala zajedno sa ramseyem,jenkinsonom i druzinom".
Kad je arsenal bio ekipa ?? Ima da ih Bayern podere ko papir ! x
Utorak Arsenal-Bayern skloniti djecu zbog uznemirujuceg sadrzaja.Wenger iz svog dzepa obezbjedio navijacima maramice.
Farce ’n Wenger
Cuj 6 izmjena a od toga 3 izmjene Wenger izvrsio ODJEDNOM, tipicni navijac Arsenala, slijep pored ociju i operisan od objektivnosti :) i odmah nakon te tri izmjene Arsenal je primio gol dok se rezerve jos nisu ni privikli na igru :) djecko, glup si poput tog trenera kojeg toliko volis.
Samo Millwall hajde Millwall from the den razvali ih sve tako da odemo u evropu da je zapalimo.... No one likes us, no one likes us No one likes us, we don't care! We are Millwall, super Millwall We are Millwall from The Den!
@gooner M.a.m.a ti se valjala po trebenu, konjino jedna jesil gedo utakmicu uopste? I o kakvom penalu procas s.m..ra.d.e, drugo je to sto se arsenalovi igaci kad vec ne mogu zabit regularno bacaju po sesnestercu ko dubre po njivi Primjer prvo poluvrjeme neka 30-ta minuta kad se jedan igrac bukvalno bacio na pod (ocam mene bi sramota za njega). Blackburn je defanzivno odradio lavovski dio posla, i trazli sansu da zabiju iz kakve kontre, pronasli sasu i zabili. Jos da znas Arsenal have NEVER lost against lower league opposition in the FA Cup in their entire history...until today! A ujedno prekinut im je niz od 36 utakmica bez poraza kod kuce u FA kupu.
Cuj nicim izazvan produzu 4 minute... Maj*une glu*i, pa trebalo je barem 5 minuta biti, 6 izmjena, go, a nakon toga valjanje po terenu igraca Blackburna. Penal cist nije dosdjen na Walcottu, kad su mu svirali offside koji nije postojao. IN ARSENE WE TRUST
Jedino se jos Loserpool ove sezone blamira vise od Arsenala... jos im sudija nicim izazvan produzi utakmicu 4 minute da pokusaju izjednaciti, i opet ne mogu. Eto vam vas Wenger, glupsoni. Nadam se da ce ih Bayern rastaviti na proste faktore u LP.
samoprozvani bh strucnjaci su dzeka zvali kloce i sljivotresom
al ce bajern na'ebati to nije humano
kazu BH strucnjaci svaka cast Wengeru sto "utrpa istrosenog" RvP sir Alexu.... a isti taj Robin v. P. je zabio Blekburnu 3-4 komada zadji put kad su igrali sa njima, istom Blekburnu koji danas izbaci Arsenal kojem je FA jedino takmicenje gdje s nesto moglii osvojiti... povalise me levati danas po ko zna koji put u karijeri majke im ga mutave.