Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tesko ce do kraja, glavna utakmica ce bit okrsaj sa vojvodinom, radnicki igra zadnja 4 kola osim vojvodine sa zvezdom, partizanom i backom topolom.
Kako Europu ako nemaju licencu? Svaka čast Dudiću ali ovi iz Kragujevca se očigledno nisu nadali ovakvom plasmanu...
Ko da je tesko dobit licencu za erbopu. Posusje ima licencu za evropu, tuzla city ima licencu, zeljo koji se gusi u dugovima ima licencu za evropu a da ne dobije radnicki.
Zao mi je sto se Zeljo nije mogao dogovoriti sa njim mada realno mi tada nismo znali kud udaramo. Steta Bgm i za Sarajevo jer je lik kapacitet. Ja se nadam da ce se nekima sada otvoriti oci i da ce odustati od lakih smjena trenera. Domace treba forsirati i dati im dugorocnu priliku a ne evo kao Zeljovac kazem da npr Husref pusta suzu zbog Sarajeva jbte meni tesko bilo gledati. Isto u Zelji pored vojnika nasih mi nesto sa strane. Ne znamo cijeniti nase ljude nazalost.
Ja sam uvijek bio za domace trenere kako u Zelji tako i u Sarajevu, Velezu, Slobodi itd. Svaka ti je na mjestu. Ja sam Zeljovac ali nista mi draze nije bilo kada je Husref bio u Sarajevu a Osim u Zelji. Husref voli Sarajevo kao i Amar Zelju i to je fakat. Legende bivse moraju uvijek biti u klubu na ovaj ili onaj nacin i samo to je recept za uspjeh.
Na koliko godina je Šerbečić potpisao za malo sarajevo ?
Duda Doktore MUSVDG
Svaka cas Duda majstore.
U bh klubovima ne valja,a u 3x jacoj ligi i slabijim timom realno govoreci,izbori euro scenu.Nas mentalitet
Radnički Kg nimalo nije slab tim. Jeste slabiji od Zvezde, Partizana, Vojvodine, TSC i Čukaričkog, ali kakve mlade igrače ima u timu, to je čudo. Mali Aleksić 18 godina ima, dete ima kompjuter u glavi. Došao letos, Partizan ga nije hteo. Sad vredi 4-5 miliona, da u Zvezdi igra, duplo bi vredeo. Gluščević takodje, brz igrač, 19 godina. Đurić, Bevis, Simović najikusniji l, igrao evro kupove, Vidosavljevic, milion i kusur vredi.
Boga mi postadose mi simpatican klub,od 0-2 do 3-2,igraju samo na pobjedu,mentalitet sampionski.Bravo Fedja,sta bih ja dao da si sada trener umjesto Rozmana
Mada je dobar trener on je vrsta trenera koji iz nista zna stvoriti nesto i to dobrim dijelom na euforiju
Kladara bajo moj iz 2/1