Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa iskreno najvise je do igraca da se ne lazemo
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaa
KOSTIC JE SAMO PLAKAO I REKAO icke ZASTO STE ME IZDALI I BOJKOTOVALI
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sjede pitar i manijak... i sute sute sute... kad u po frke jedan kaze " e jes los onaj Olimpic" hahahaha
ahahahahahhaahahahhahaahahhaahhaahhahaahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahhahahahhhhhahahahahahahhaahhahahahahahahahahahahahahhahhhahahhahahahahahahahahhahaha
Ovo sto se verbalno sukobio garant ga Zula naruzio 😂
Ajmo Bosanci srozajte čovjeka bezveze a manekene i diletante ostavite na miru. Fudbaleri su krivi i njih treba namarat i poslati na hlađenje.
pravi pedagog...
ako igraci mogu bojkotovati trenera zasto onda navijaci idu na utakmice,nek igraju za sebe,ako se to dokaže za bojkot kakva onda šimpanza od čovjeka moras biti pa otici na istu
Lendric,stevanovic m,blagojevic.ostalo sve najuriti..Gdje su zeljina djeca?
Ne bi nama pomogli ni Morinjo, Gvardiola, Ranieri... bojim se da Sarajevo i Željo idu putem KK Bosna, sve je do uprava i njihovih politika.
kad nam je liga na nivou mjesnih zajednica i bajramskih turnira
Sapunica se nastavlja.. čuj da su ga izdali. Pa nisi došao u mušketire, paša moj oko kume.
Pa kad je došao u Želju znao je da nije Real .
čuj složen dos'o😁a u pm kakve smo mi sprdacine od klubova😂
Kako mrzim ljude koji samo u alkoholu imaju snagu za bilo sta. Slabici.
Izdali ga navijači, pa nisu navijači na terenu. Onako izgubiti utakmicu protiv Viteza je blago rečeno katastrofa. Krivica je i igrača, ali ako trener ne zna da ih motiviše i da nametne svoj autoritet, onda je najveći dio krivice na treneru.
Nemojte pisati o incidentu ako je čovjek bio razočaran igračima,morao je koju da popije da se malo smiri
Jos jedan trener u nizu koji nema s kime da radi ne moze nama s ovim igracima nijedan trener na svijetu pomoci iz par razloga a prvi je da igraci su nekvalitetni osim par njih,znaci sve teske klocine,a drugi je da vec se trecem treneru suprostavljaju,to su uradili prije nego sto ce otkaz dobiti Odovic pa potom su se tukli i sa Mulalicem znaci strasno su bahati i nedisciplinovani,ocito ne zele da treniraju,ne zele dobro sebi a ni klubu,pitanje je kada ce se rijesiti ovaj problem koji je ogroman.
Znaci najlakse je sve svaliti na trenera,Kosticu je stalo definitivno da se dokaze ali su i njega igraci izdali i kao i predhodni treneri odlazi na jako ruzan nacin,pitanje je kada cemo rijesiti problem ovih nedisciplinovanih i nekvalitetnih igraca,jer ocigledo trener nije problem vise,sad za sad se rijesenje ne nazire,i zaista je nevjerovatno da ovi igraci i dalje imaju podrsku nekih navijaca,i da Musa dode i njega ce smijeniti samo ne znam sta hoce,jedino ne bi smjeli nista protiv Amara Osima
Joj da nema ovog Želje tacno bi ga trebalo izmisliti. Hahahaahahah kakav cirkus od kluba. To Miske kralju hebi ih u mozak.
e nek je kod vas bolja situacija....