Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje ti je Zeba korumpirani degenu.. Covjek daleko najbolji igrac ove drzave vec nekoliko godina a nigdje ga na popisu... Ista ste vi bagra kao i prethodnici.. FUJ
A mislio sam da će ljudi to shvatiti do sada. Iz naše lige se jedino zovu igrači kada se trebaju prodati. Željo gleda da ih proda po svoj prilici, pa ih Meša zovnuo da bi im imena proširio i povećao cijenu. Kod nas je sve smijurija i korumpirano, ne vidim zašto bi fudbal bio išta drukčiji.
@Hungalas a u pravu si.. kod nas ti je iz supljeg u prazno..
Kosoric i stevanovic na kerov kur.chu
Sretno Manijaci.
hordasi se nesto zale a stevanovic bolje odgirao nego bilo koji BiH igrac iz Sarajeva (duljevica ne brojim on je vec u repki)
Pa odmah je bilo jasno ko dan zasto je Stevanovic presao u Zelju.
Al je ubjedljivo najboji Zeljin igrac pored Blagojevica, Stevanovic trci naprijed vraca se nazad odlicno igra defanzivu, zasluzio je poziv.