Premijer liga BiH
0
Konačni obračun na Grbavici
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
One Love, One Heart! Veceras će Tifa povesti navijače na početku utakmice!
ČEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELIIIIIIIIK
Hajmo Čelik!!! večeras razvaljujemo sarajevo.... kad ga Obuća utrpa...hahaha
Izgleda da slabo poznaješ historiji. Nakon velike četvoreke ide Vojvodina, pa Sarajevo. Željo je tek sedmi. Sretno vam večeras!
http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Pipo/114970478518469?ref=ts
Džeko kupio taksistu novi auto od 40.000 €! http://poslovi.ba/vijesti/35-vijesti/116-deko-kupio-taksistu-novi-auto-od-40000-
Zeljo:Borac 1:2, ajmo Boraaaac
najbitnija utakmica sezone i nema prenosa... a je.b.e.m ti državu...
jedi vanago
Dokle je ono Sarajevo došlo u Evropi ??? Oni ponosni što su igrali nerješeno sa Englezima. Pollufinale - nikad! Četvrtfinale nikad !Tanko komšije , tanko!!!
Dokaz, bez obzira na nekoliko godina posta da je Željo među 5 najboljih klubova ex Juge svih vremena i najveći BiH klub u historiji. Po domaćim uspjesima, finalista kupa Jugoslavije, prvak Jugoslavije, Prvak BiH, osvajač kupa BiH, Super kupa BiH, Polufinalista uefa cupa, četvrtfinalista ....
Inace sam vatreni navijac Sarajeva i vjerujem da ce veceras biti ludnica na grbavici,a u ovom duelu navijam za zelju koji ove sezone zasluzuje da osvoji titulu BIH sampiona..Kako bi manijaci rekli naprijed Zeljo aleee..:) Nadamo se da ce i veliki broj manijaka doci na utakmicu protiv sirokog u znak sjecanja na Vedrana Puljica.. Horde Zla 1987 !!!
@Brno : Trebao je biti prenos utakmice u Zenici,medjutim pomjerena je satnica i nece biti na TV-u prenosa nikakvog.Valjda zbog \"dnevnika\" ili slicno...Pozdrav.
Borac uzima!!! Ajmo majstori, pokažite im u njihovoj kući šta znate!!
da slucajno neko ne zna da li postoji prenos utakmice i gdje se moze gledati