Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametno, neka idu i neka se iz protesta između sebe izujedaju do kosti! Ljudi pogledajte historiju ovog idiota Suareza, pa taj je dosada kamerama zabilježeno ujedao 3 puta igrače na terenu (u novembru 2010.g. dok je bio u Ajaksu dobio 7 utakmica zabrane jer je ujeo igrača PSV-a, Otmana Bakala, u aprilu 2013.g. ujeo Branka Ivanovića iz Čelsija i sada Kjelinija). Osim toga, Suarez ima poduži dosije rasističkog ponašanja, naročito prema Patrisu Evri iz Mančester Junajteda, redovno gestikulira prema protivničkim navijačima. On je na inelektualnom nivou Balotelija i njemu (kao i Baloteliju) treba dodijeliti psihijatra radi posmatranja i stručne pomoći.
Sta ti znas sine ? Evo ti banana da se smiris k'o i evri crncugi , hvala i do kuhanja.
Straha lik,srcan. Ima li on fb da mu posaljemo support
Ko im jebe mater... Nek istupe i nek povedu kera sa sobom...
i nek mu nabave brnjicu, nek mu zabrane da igra bez brnjice
Ma igrat će oni nego misle prepast Fifu da poništi odluku
Svima koji podržavaju Suareza i komentarišu u stilu, "Nije to ništa, malo ga ujeo..." predlažem da se jave gos'n Suarezu, da ih malo izujeda, jer njemu to očito bolesno treba a njima ništa ne bi bilo, malo samo...
tko mu je kriv kad je idiot bez truni sive materije u glavi?
Ma trebao mu je Ciellini zube polomit palicom.
Je.bi HIN.
Hitno na liječenje!!!Ovo je vec ozbiljna bolest !!!
Lako je na Urugvaj jer ih je 3-4 miliona. Da je u pitanju Engleska ili Francuska ili zabari Italijani nista ne bi bilo.
A kada je Materazzi vrijedjao Zidana,na nacionalnoj osnovi.Psovao mu i vrijedjao Alzirsko porijeklo.Sta ce mo za to reci?Fifa je Mafia,ovo uraditi ovako na ovaj nacin.Covjeka izbaciti sa svjetskog prvenstva.Ja sam gledao snimak covjek je samo naslonio glavu na njega.Ako ga je ugrizao,to je minimalno bilo.Mogli su mu novcanu kaznu,a ne ovako:Fifa je mafia.
Sve je bilo u zaru borbe.Suarez je svjetski igrac,Urugvaj je bio konkurent za osvajanje svjetskog prvenstava.Kazna je pre stroga,i ovo je velika steta za Urugvaj.Svi znamo da je Fifa Mafia.Suarez ga jest mozda ugrizao,ali nije toliko da se covjeka izbaci sa svjetskog prvenstva.Mogli su ako su htjeli,novcano da ga kazne i to je to.
Tebi normalno da neko nekog ujede. DAFUQ?
A DA LI NIGERIJA RAZMISLJA O TOME?
OSLOBODITE SUAREZA OPTUŽBI MAJKU LI VAM MAFIJAŠKU
NORVEŽANIN DOBIO 1350 MARAKA (U KRUNAMA NARAVNO) NA KLADIONICI JER JE POGODIO DA ĆE SUAREZ UJESTI NEKOGA UMRO SAM OD SMIJEHA KAD SAM VIDIO TIKET
Igrači Urugvaja razmišljaju o napuštanju Svjetskog prvenstva Svi iz FIFE su popili apaurine jer nemogu spavati koliko su se nasekirali...
Ma ja ba , ako se povuku neće igrati ni iduće a bog mi ni Katarsko SP
Ne treba ga kazniti zato sto ni nas go protiv Nigerije nije priznat. Mogao se priznati na ovaj nacin poslje utakmice. Ovde nema konsekventnosti.
koja je samo tužibaba onaj ružni italijan. sramota ! ma italijani su uvijek bili ciganija... ne bi čovjeku zalogaja dali !
BOSNA S JEDNIM PREDSJEDNIKOM I BMW KOJI NIJE LUPAN..... EINFACH IMPOSIBLE.....
...prvo je vjerovatnije :)