Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakim danom sve jača i ozbiljnija reprezentacija. Svaka čast ljudima u savezu koji su zasluzni za ovakav rasplet situacije. Svaka čast momcima koji su odabrali srcem. Idemo u Brazil s ozbiljnom ekipom. Idemo da napravimo rezultat. Volim te BOSNO!
moze li mi neko odgovoriti gdje lik uopste igra...znam da je prosle sezone odigrao za salke desetak utakmica,ove sezone nije bio u timu uopste ni u jednoj utakmici...jel povrijedjen ili sta,jel zna neko???
hu iz ju on je povrjecen 1 mjesec jos
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dag Djumrukcic? Haha. Kao da je izmisljeno ime.
bio samnom, na regrutaciji, gringo omerović
Ja znam firgoša koji se zove Titanik Hamidovic...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hajmoo Bosno,Hajmoo Hercegovino,gdje ? U Brazil !!!!!!!!!!!
nek ti je sretno! svi bježe odavdje, samo ti u suprotnom smjeru...
Susicu ako ovo citas molim te pokreni akciju dovodjenja Branimira Hrgote iz Borusije,sjajan napadac,mlad.. Uz to dovedi Mahmutovica i Hadzica,momak sredjuje papire 2 godine.
----------- ZA VAS DOLE KOJI KRITIKUJETE SAFETA SUSICA---- Naravno, za ocigledan i sve izvjesniji odlazak u Brazil, zasluzni su ili NAJZASLUZNIJI SU : Dzeko, Ibisevic, Pjanic, Misimovic, Pandza, Mujdza, Medunjanin, Begovic, Spahic, Salihovic, Vrsajevic, Zukanovic, Lulic, Stevanovic, Vranjes i ko kaze da ovi isti momci nece nastaviti sa osvajanjem svijeta ukoliko je to moguce. Safet Susic Pape je vodio ovu momcad i naj veca zahvalnosr je njemu pripala jer je znao sta i koga i kako ubaciti. Godinu i pol mi nismo porazeni haloooo. Moralo je negdje i nekad da popusti , ali, evo, ponovo idemo gore. Niko nije natjerao nikoga da dodje i nastavi pomagati reprezentaciji BiH osim mozda njihovih roditelja jer kod svakog BiH reprezentativca se neko od roditelja ubaci, kao i kod Alena Halilovica. Za razliku od Alenovih roditelja, Hajrovic i njegov buraz Kolasinac i Bicakcic su ipak druga prica. Nasi ZMAJEVI dolaze u jato, jer im fali GNIJEZDO a gnijezdo je BOSNA I HERCEGOVINA Zmajevi u Brazil
I navijaci naravno...
O, gdje si indijanac, nismo te prepoznali ;-)....momku evo tek dvae'st ljeta, a ti vec o teorijama zavjere, kako bi on nesto uradio, kad bi nesto krenulo naopako. Raduj se sto smo ovakvog igraca kaparisali svabama ispred nosa. Odluciti se igrati za nas, a ne za ELF je itekako dokaz da momak cisto radi od srca, a ne da se proda ili sta vec. Na kraja krajeve, momak igra za S04, a tek na svijet postao i ne treba mu repka da se proda. Prije bi se reklo da je to u interesu Sunjicima i Vrsajwvicima....no Avdija, no party :)
e jbga Hajrovic se proslavi, sad bi svako da se proslavi :)
al Dag Đumrukčić
Koliko glupih komentara ko da ce repka samo u Brazil i ugasiti se, vise nikad niko od njih nece igrat za istu i sutnuti lopte.
Divi mu tola, sto ih je podvrno. Da on nije vehabija?
Ljudi malo ko zna sta je nostalgija u pravom smislu te rijeći. Ko je okusi puno više zna cijeniti svoju zemlju. U svakom slučaju svaka čast sejinim roditeljima pa su ga tako odgojili da ga vuku korijeni jer vjerujte mi da je malo takvih. Većina se dočekala socijala i asvalta pa im Bosna ne predstavlja ništa. Bio, vidio, osjetio nostalgiju i to 15 tak godina me razvaljivala i nikada se ne ponovilo. VOLIM TE BOSNO
O Seadu ce tek da se prica u Brazilu ! Koji si majstor covjece
Kako ima glupana sto pisu gdje je bio prije par godina....pa momku je 20 godina...sta vi mislite da djeca mogu igrati u nasoj selekciji? 20 jje napunio, sazrio je i dobro nm dosao bosnjo! Igrao je u salkeu...da bi dosao do a tima to je normalno da igra za mladu repku njemacke...bujrum medju raju kolesinac!
Stvarno se radi na stvaranju ekipe za SP u Brazilu i naravno nakon SP jer onda idemo na EP nadam se. Kolašinac je dobro pojačanje na bočnom jer na toj poziciji nam igraju igrači koji nisu redovni u svojim ekipama. Bravo za Begiča, bravo za Savez i bravo za BiH Završimo što smo počeli i furjamo u Brazil
J
Mogo bi skoro Ibrahimović zatražiti BH pasoš