Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato su mu saigraci okrenuli ledja. Stali na stranu zastitara. To mnogo govori o nasilniku. Zastitar ima izbijen zub, a njegov brat samo povrijedjen ego sto mu nije dopusteno da udje iz razloga postivanja pravila.
Spaha i Kolašinac ponosni držalac ginisovog rekorda u fudbalu su već trebali naučit nešto: SVABE NE HAJU ZA NEPOTIZAM, ŠTELE, JARANSTVO, PREKO REDA i ostalo. Postoje pravila, treba ih se držati s razlogom, bio to buraz nečiji, amidžić nečiji ili ko već prisan i familija. Nek su ga liferovali, i treba.
Braniti bahatog covjeka je apsurdno.Znaci treba braniti brata ako prebije tamo nekog neduznog koja ludost
Kolasinac,ostavi krvnu osvetu tamo odakle si dosao,to kod Svabe ne pali,nisi u srednjem vijeku.
Naravno da ga je podrzao nabijem na neku stvar svu ovu balavurdiju na klixu
Svaki bi čovjek skočio na zaštitara da mu kaže bem ti mater bosansku, ili već kakvu je taj fašistički čuvar rekao da bi isprovocirao Spahu ili člana njegove familije. Te su sitne švabe govnari nacistički!
Kolasinac, razumijem da tako govoris jer se sigurno bojis da bi te u suprotnom Spahic fizicki napao.. Vecu glupost od ovoga nisam odavno procitao.. Djeciji nivo razmisljanja!
Ta uprava Bayera nešto plaho brzo donese odluku. Nisu čestito ni istražili incident. A po snimku se vidi da je to ipak bio samo incident. Ova odluka Bayera za Spahića znači da su jedva čekali neki razlog da ga se kutarišu, a stvarno zbog čega znaju oni, a vjerovatno i Spahić. Ovo glupo koškanje sigurno nije razlog.
treb'o je uzeti automat i izrafalati zaštitare...
Umjesto fizickog obracuna, bilo je bar jos 10 boljih nacina da odbrani brata. Samo, kad dodje zuta minuta, covjek pogresno razmislja. Da je bio pribraniji, danas bi o njemu svi govorili kao o pozitivnom primjeru, a zastitari, ako su krivi bili bi bez posla, a ne Spaha. Svjestan je on svega.
Spaha je definitvno pogrijesio. I ako nekad razumijem cak i ovakve ispade, treba priznati da je greska. ali volio bi da se i razjasni sta su mu govorili i sta ga je povuklo da uradi sto je uradio....to nece opravdati njegov postupak ali volio bih znati sta stoji iza toga. jer siguran sam da ima jos nesto o cemu se ne prica...il su udarili prvi brata odnosno njega ili su ga uvrijedili.....
covjek je jako temperamentan a i nezreo.....ja ga licno ne znam. ali imam cesto utisak da nije bas nakav kakav se pokazuje na televiziji. Bez obzira na sve ovdje je imao veliki peh. a opet cu reci, ne znam sta se desavalo prije udarca i sta mu je ko rekao....
NIJE STVAR U BRANJENJU BRATA, POSTOJI TU MNOGO PITANJA. ALI GENERALNO SPAHA JE TEMPERAMENTNI KLOŠAR KOJI NEMA VEZE SA SPORTSKIM PONAŠANJEM. NIJE STVAR SADA, NEGO ON JE UVIJEK TAKAV.
svinjo klasične seerem se na tebe i brata ti...fašisti su mila majka za vas munđose
mrs stoko ti si se nasao pisati
5 korpus...dojiga tati / babi svom
jel decko sandzaklija.. ovo je onaj sto sam sebi dade gol u prvoj minuti... zajedno sa spahom na cevljansku koridu pa se glavama udarajte.. ovako se nemlate ni u royalu na vogoscanskoj petlji. Allianz arena je kulturna ustanova uvijek bila...
"vatreni" su branili simunica,evo"zmajevi" brane spahica,albanci onog navijaca sa dronom i zastavom...svi brane i podrzavaju ali na kraju kazne i suspenzije za primitivizam....
Naša raja najviše voli sport koji se zove "izmišljat toplu vodu". Kafići su postali trening centri ovog sporta, a portali i forumi samo produžena ruka istog. Pravila se sastoje u tome da kada se nešto desi, zabilježi kamerom, (tipa Spaha i njegov brat udaraju jednog zaštitara dok ih 10 okolo ne uzvraća nikakvom silom braneći ugled kluba, sprečavajući incident) tome treba dati neku pozitivnu konotaciju pa kako god. Trebali ste staviti naslov "Spaha branio brata od neuslovne Bay Arene, a za uzvrat dobio raskid ugovora" Sljedeći korak, sud u Strazburu.