Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitarski Messi. :-) Njihov najbolji igrač ode iz kluba bez obeštećenja, i to gdje?? U nekakvu Budućnost iz Podgorice (da je bar u Budućnost iz Banovića). I oni i dalje puše fore raznoraznih uprava kako će se \'\'naredne godine\'\' boriti za titulu. Tako već prođe godina i godina... :-)
igram lijevo, desno ko Messi.. navijam za Messi, zaslužujem da igram za neki veliki klub!
To piksi brate moj.Mora doc covjek iz Crne Gore da vam pokaze kako se igra :D eeee tugo moja.SAmo nastavi....SARAJEVO I PODGORICA SU UZ TEBE :)
ZELJO JE SAMPION
nije govno, već se cuko posro..
Jadne pitice, koliko vam je krivo, sto je GIGANT prvi i sto ce uzet duplu krunu . . . De podsjetite me kad ste ono zadnji put nesto osvojili, aaa ? Vi ste jedan mali smijesni klub, skup iskompleksiranih papaka, i furate se na dvije titule iz Juge. Halo ba, to je nekad bilo. Sta je sad mishevi ? Jedva cekam derbi na Hadisonu. E, tad moje male (k)itice, cete da vidite kome se \'\'namjestaju\'\' tekme. Placite kompleksasi, necete nikad vise biti sampioni, ahahahahahahahahahahahaha ! ŽEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!
majku ti prcam
@stari mali pitaru PS (jako važna napomena). SAMO OBREZANE (bez ovitka), HRENOVKE KORISTI, I NEMAŠ ZIME.
@moha 3:16 De.bilu tvoj nik(i transparent koji imate)je kopija poznatog dugogodišnjeg transparenta John 3:16 a riječ je o CITATU IZ BIBLIJE.Vjerovatno će ti ga neko od braće muslimana strpati u pakaš ako ga ne ukloniš! @eno sad Mislim da Ivica Osim ima tačno 50 miliona na knjižici.Toliko o tutulama. Treba vam zabraniti da predstavljate BiH u evropi j.a.d.o.v.i. j.a.d.n.i LITEX-željzčmar 7:0(slovima-sedam nula) HEEEEJ SEDAM NULA...NIJE ŠALA
to je tacno, pravo prezime mu je Kajosevic, a jos ne znam sto je tako, neki su mi rekli da je registrovan pogresno kad je otisao u poljsku pa mu je tako ostalo, a neki kazu da se kurci, inace ja sam iz istog mjesta odakle je on (Tuzi), pa cu pitat tamo kad odem nekog zna li
odine pačeniće kako ona ima jedan smiješan tim????
STJERAMO K U R C I N U U USTA VAM MAJCI !!!!!!!!!!!!! I TO SA LICENCOM . .
SVE JE TO OK, AL ŠTA ĆE VAMA LICENCA?
papak jesili ti stvarno toliko glup i ogranicen, da ni geografiju ne znas??? Papa, Sandzak je u srbiji a Podgorica u CG... A glupi pitar, ko ce drugi...
Kojasevic dok mi je bio musterija je najvise volio da mu govorim prljave stvari... Redovono je placao, za razliku od ostalih fudbalerafksarajeva... Jedina nezgodna situacija je bila kad me je dero ko lamelu uz Mahmutovac, udje moj BOLO u sobu i poce plakat...
Koji ćeš nam ku*ac.. Idi budi prvi igrač Sandžaka.. Ovdje, ako se vratiš moramo ti prvo loptu kupiti da imaš, da onu na terenu možeš nekad i dodati..
a znas koliko tu ima istine,isto kao i u onom naslovu idemo u siroki po 3 boda..bolan bolo suti i gledaj kako ljudi nizu uspijehe i naravno,sute..a ako su ikome sudci pomogli onda ste to vi,ne bi sada bili tu gdije jeste..govoris o slobodi a sutio si kad ste u prvoj polusezoni kupili tekmu u lukavici..