Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meho Kodro covjek koji je igrao za veliku Barcelonu i u El Classicu zabio 2 komada Real Madridu
http://www.youtube.com/watch?v=4UTn_LD5EHc
daj nam iskopaj lijevo i desno krilo da imamo rezerve
E moj Meho ti svi svima mreze treho :D
kodro je bio dugo nas selektor.na klupi BiH proveo je ko sir Alex Ferguson u Manchesteru.Salim se - ironicno.Dosta je dobrih strucnjaka potroseno na nasoj klupi
@dgscorp Mozes reci bosanskohercegovacki, al neces pogrijesiti ako kazes i bosanski. Prirodnije i ljepse zvuci. Istra prije 45 nikad nije bila u sastavu Hrvatske.
Ne od nule, nego od minus 10....tim je ovaj uspjeh još veći...
Pa jebi ga kodro, obnavlja se ima 20 godina...
Nesuđeni selektor :) ko zna da li je dobro ili lose sto on nije bio na kormilu ali u svakom slucaju treba mu se zahvaliti :)
kako mi je samo zao sto je onaj savez shebao ovakvu velicinu.kodro je veliki igrac i veliki gospodin.nadam se da ce nekada opet biti pri savezu i bh fudbalu.
Kamo sreće da smo krenuli od nule...
Ponosan sam što sam BOSANAC i što imamo BOSANSKE zmajeve,ponos naše BOSANSKE NACIJE.
Također Ali kako misliš bosanske nacije sine? Onda to povlači i da su Hercegovci nacija? Ili? Ne bismo smjeli brkati regionalne odrednice sa nacionalnima. Ovo je i moja država kao i tvoja. Nema svojatanja sinećko.
Hercegovina je južna bosanska pokrajina/banovina , naziv Hercegovina ,tek je dodat na Berlinskom kongresu. Bosna je nosilac državotvornosti i ona ima Bosanski jezik.Za Hercegovinu bi se moglo reći da je regionalnog karaktera.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)