Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko zabija u finalu
2 bosančerosa u top 10
Nisam vidio nijednog drugog Balkanca,Zlatan je monster ali Dzeko je dijamant i ne sumljam da ce da ce odigrati jos jednu sezonu samo se nadam da ce kad zavrsi karijeru da ce ostati u fudbalu i biti uspijesan kao igrac.
ispred njega do benzeme sve penzionisani igraci, bit ce za njega i bolja ocjena
bravo..mada ti to neće pomoći protiv Man City valja primiti 5 komada M.City mali Inter 5 0
Pa kako pobugu 371 pogodak,neki dan babuka dao 400 gol u karijeri.Ili je ovo vaš amaterizam kao i obično,vjerovatno ste neku staru listu objavili.
Računaju se samo lige petice
Dzeko Legenda.8 Top Scorer 21 Stoljeca.Svjetska Klasa A ima i dosta Trofeja
nije mala stvar. Pitanje je kad cemo imati opet jednog Edina.
Najbolje u ovome svemu je da on i ne puca penale i dosta igre zasniva na stvaranju prostora za druge igrače. Golovi mu nisu ni najjača karakteristika. Čovjek dva štopera na leđima nosi i spušta lopte saigračima redovno.
GRANDE EDIN🇧🇦