Poruka njemačkim igračima
7
Ko ne pjeva himnu, neka ostane u svom klubu!
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta ce pjevati kada ih 90% nisu Njemci ... Ljudi igraju za pare i slavu, boli ih racku za drzavu. Svi sebi digli cijene na ovom euru, njima dosta
Mi nemamo tih problema...
njemacka uvijek sere, ne prodje ni dan da oni nesto ne izmisle. na igracima je hocel pjevati ili ne. meni je nepravda sto mi nemamo himu i sto nasi igraci ne mogu zapjevati i mi s njima. bilo bi isto tuzno da smo otisli na euro i da nismo zapjevali ko drugi timovi. ali jednog dana cemo skovat taj teskt, samo strpljenja treba.
Treba FIFA I UEFA da narede da sve države imaju tekst himne. Da svi igrači nauče i pjevaju himnu što glasnije(baš kao Bufon,da se čovjek dobro ismije).E ,možda i naša reprezentacija nakon pokazanog patriotizma odputuje na veliko takmičenje. Glupost,pa ne voli svaki igrač da mu kamera dok pjeva pokaže i kvalitet zuba. Kao što je neko kazao,šta da su pobjedili i osvojili titulu,pa ni Merkel se ne bi sjetila himne,a pogotovo ko\'pjeva a ko\' ne.
@insan Spanska himna nema reci.
@asdf Pa oni su sami sebi stavili zvjezdice time sto ne pjevaju himnu
@Postar glup si. Nisam rekao \"Hocemo himnu sa ilahijama...\", nego sam napisao \"Zamislite da imamo...\"
Populizam, paušalizam i sve ostalo što krasi analize novodobnih nacista odnosno antiimgracionista. Hajde napravite analizu koliko je ko dao od sebe pa da vidimo da li postoji veza između pjevanja himne i rezultata na terenu, jer ima nas što mislimo da se Schweinsteigera vidjelo samo kad pjeva himnu.
ja ću se držat za jaja dok svira himna Varta Republjik,ako treba i pitona ću izvalit na teren samo da pokažem patriotizam
Samo neka pjevaju...kada je Özil izabrao Njemacku i s time novac i slavu (a ne kao npr.Nuri Sahin koji je ostao vjeran Turskoj) sada ima da pjeva a ne da glumi kao on jos nosi Tursku u srcu i iz nekog respekta nece da pjeva njemacku himnu!
ocekivao sam upravo komentare kakvi i jesu, sta ce jadni klocovi nastali po proglasu alije izetbegovica koji zive u nekakvoj zemlji sastavljenoj iz dva entiteta koji se medjusobno mrze i imaju himnu na koju se suti
Multikulti kaput. Neka vam igraju Hans und Gretel pa nećete grupu proći.
Neuer Lahm-Hummels-Badstuber-Schmelzer Bender-Kroos Reus-Schweinsteiger-Götze Schürle
Svi rođeni u Njemačkoj..tako da, SVI SU NJEMCI!
lupetaš ko sulejman tihić, a da ne govorimo da si zaboravio marka marina, 100% bosanca. kad bi kako bilo moguće njega vratiti u naš tim, da mu spaha opali još koju šamarčinu.
hvala svima koji nisu pjevali himnu
Znaci opet smo ja i moja Srbija bili poligon za testiranje nekog novog nacionalizma...? Pa dokle cemo biti pokusni kunici braco?