Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nace se ubleha od igraca zvani Avdija,pa u nasoj ligi imamo mladje i bolje igrace umjesto njega.Ja ne znam sta ovi strucnjaci gledaju....To da odigra onu minuticu sto mu je falila da ode u Englesku....
Pa neki dan je bilo da je pozvan i Susic isto.
Ma pozvao ih je obojicu,samo nastavlja gdje je Safet stao. Prioritet je da ova dva panja nakupe minuta u repreentaciji radi eventualnog transfera,Mesa je isti olos kao i Safet i to ovim pozivima i potvrdjuje
Semir Štilić i Aidin Mahmutović ako je iko zasluzio poziv oni su...
Ma zvace on amidzinog malog,isti je to smrad kao i Safet. Sve lafo traze se najbolji a isti se zovu non-stop.
Moramo biti realni,mi ni nemamo sta bolje zvati od ovoga sto zovu selektori.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naci ce se podobni a ne sposobni
Je li vama leti prst gore kada hoćete da čitate komentare?
Nama trebaju 4 zadnja, 2 ispred njih, 3 ofanzivna i Dzeko u spicu. Mozemo napadati visoko protiv slabijih cak i sa 4-3-3 ili se braniti sa 4-5-1 cekajuci kontru. Sto je najvaznije, blokiracemo protivnicka krila, mjesta na kojima smo za Safetovog vremena bili najranjiviji. Bili smo ranjivi i po sredini (Izrael) zbog romba u sredini u kojem vezni igraci nisu znali sta da rade. O bekovima da i ne govorim. Kad ovo znamo ostaje beskrajno uigravanje do automatizma i odabir po dva igraca za svaku poziciju.
Sta je, ne kontas nista? :o)))
Tesko je praviti taktiku na papiru. Nistaod zamisli ako nemas nogometase koji ce to provesti u djelo a cini se da Bazdarevic zove bas takve. Umjesto da podmladi i osvjezi ekipu on zove one koje je i bivsi izbornik zvao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja i ekipa sa klitkxa😗😗😙😙
Izbor igraca trebao bi da zavisi od nacina igre za koji ce se Bazdarevic opredijeliti. Igracki kadar ponekad utice na izbor formacije i taktike, a puno je bolje, barem u nasem slucaju kad se unaprijed zna formacija pa se prema njoj biraju igraci. Safetovih 4-4-2 romb, danas niko ne igra. Tu som formaciju igrali, a da za nju uopste nismo bili sposobni. Ona je najosjetljivija na kontre i mi smo bas na te kontre gubili od Nigerije, od Kipra, od Izraela. Da ne govorim da niko od nasih igraca u svojim klubovima to nije igrao. Za Ono sto mi moramo igrati, a to je 4-2-3-1 sa svim svojim varijacijama Mesa mora izabrati igrace. Nadam se da neve pogrijesit jer ih u ovom ttrenutku, a usprkos svim problemima imamo. Kad znamo sta igramo, kad su igraci na prirodnim pozicijama na kojima igraju i u klubovima vec smo uradili pola posla.
Vi sto udarate po crvenom, dajte da vas cujemo. :o)
Sutra cim izbaci spisak Mesa treba da bude spreman na glupa pitanja novinara jer svaki novinar ima svog obozavaoca a imamo puno novinara .I onda slijedi novinarski timski rad potpaljivanje mase i salve uvreda odavde sa klixa preko drustveni mreza .Nedaj se Mesa i sretno nam abgd da nas odvedes tamo gdje zasluzujemo.
stora na prozoru malo povukla dima, kroz prozor se nazire "pod vinkolm" prizor kao iz '46, neto poslije onog rata, nema wifi, vire kablovi za mrezu...imas Mesa sve uslove prilagodjene ovdasnjem narodu, ambijent kao kod nane, pravi topli, domacinski, vjerujem da je tu negdje tv sa katodnom, video rekorder ostao od Saje...nema dalje...sretno kako god.
Begovic Sehic Fejzic Spahic Bicakcic Sunjic Lulic Vranjes Salihovic Avdijator Dzeko Ibisevic Djuric Stilic Slino Pjanic Hadzic Mujdza Medunjanin Prcic Visca ....
Zukanović.
Cocalic
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Juce je bio na Poljudu,znaci da je svojim ocima vidio Slinu na djelu,njegov jad i cemer od igre.Ako ga pozove znaci da je isti olos kao i Safet. Ni jedan upotrebljiv centarsut,u duelima ga otpuhaju kao maslacak,prodori ocajni da gori biti ne mogu,smeta i u odbrani i u napadu. Za one koji nisu gledali utakmicu molim da pogledaju prodore adzinog Maradone iz 47,51,62,65, i 74. minute.
A da postavis link !?
Nije jaro ni meni niko link postavljao,koga zanima neka potrazi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Oooo Mesaaa 👑
Izbacis Safetovog netjaka i ostale pulene a ubacis one koji to zasluzuju i problem rijesen. Nama Hadzic igra na stoperu samo da bi igrao a u Izraelu se izmice da ljudi slobodno pucaju po golu.Zato Zukanovic nije podoban a to sto je doktor i za Hadzica i za Sunjica nema veze
Ko kaze da Zukanovic nece biti pozvan o.O