Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno i uspjesno...daj te nam taj čar nogometa vise...
Budu li zavisili od ovih iz saveza, na'ebat će.
1. tacka dnevnkg reda da bude izbacivanje Sirokog Brijega iz lige ili da se pocnu ponasati kao fudbalski klub iz Bosne i Hercegovine
zajednicku Ligu sa Crnogorcima. 7 nasa 3 njihova tima i tako kvalitet prve Lige povecat i udri
@LudwigII ko bi na to pristao uopste da si napisao 5 5 pa i nekako al da 7 iz cg 3 iz bosne je preglupa ideja
Glupost.... Nisu dorasli voditi svoje klubove kako treba, a hoće neko udruzenje koje ce se ugasiti za godinu, garantujem vam! + kontriraju nfsbih, a ovi će ih zguziti zbog ovog "odvajanja"
Vidi znakova sahara hrvatskih zrinjski i siroki, borac i zvijezda srpske oznake, sarajevo boja fresa celik i tuzla bosnjacki, velez i sloboda komunjare, jedino ova mladost i radnik imaju fudbalski znak i zeljo radnicku lokomotivu.
@plavozuti - po tebi je i Heineken komunjarski čim ima crvenu zvijezdu (da ne nabrajam dalje ko sve ima)
Dobro bi bilo da se nesto uradi u BH fudbalu.Stagniramo, igraci nam idu za sicu. Evropska takmicenja su nam miljama daleko,nema sistema.... Treba se nadati boljim vremenima BH fudbala, a i sporta opcenito!
Barem nešto pozitivno. Sretno! Ako bog da da i mi navijači i gledaoci uživamo u fudbalu.
1. Tačka dnevnog reda : Svaki premijerligaški klub u grbu mora da ima oznake države BiH inače se isključuje iz takmičenja.
@Division Ma daj, podrzavam patriotizam ali to je smijesan prijedlog.. Daj mi 5 evropskih klubova koji imaju drzavne simbole na svom grbu
@Division veću glupost odavno ne pročitah
rasol liga ...seljadija bez zuba stima utakmice
@dejotata Naša je kakva god da je jbg. Nadam se da će biti nešto dobro nakon sastanka