Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uslov za dovodjenje je promjena imena u Messzczykowski..
Bravo kralju
A za koji to klub Messi nije idalan?! Ja ga licno nesto ne gotivim, ali velemajstorstvo mu niko ne moze osporiti...
meni su ibrahimovic cr7 i robben nesto drazi igraci.vise volim individualne igrace koji presude mec kad im ekipa ne igra dobro.a mesi ako barca losije igra odma je i on losiji.al velemajstor jest.
Poznavajući Klopp-a, očigledno se čovjek zajebavao i bio sarkastičan - pa naravno da je svjestan da je Messi idealan za svaku ekipu, pa tako i za Borussia-u, sasvim svjestan da nema nikakve šanse da Messi ikad zaigra za BVB. Kladim se da je ovo sve izjavio u zajebanciji, umirući od smijeha.
svijet je lijep kada sanjamo :D
Kladite se pametno i uz analizirane parove, najveca šansa za dobitak na kladionici je kod nas, a uz to je i revolucionaran nacin igranja lota!! Postanite dio tima koji ce vas voditi u financijski preporod!!! POSJETITE NAS I ZARADITE: http:// betoholicari . bloger . index . hr/
Jasta, i koliko da vam platimo? Picka vam materina.
Bilo bi zanimljivo da Dortmund uspije realizovati ovaj transver, mislim da nas ocekuje uzbudljiv prelazni rok hehe :)))
Gdje se majstor ne bi snasao.
E moj Klopp, i ja bi rado pokloppio Severinu - al sve su to samo sni mojih želja :)
Prijetelju davno je otkriveno da je zemlja okrugla
Je, i kako je papa nagradio Galileo Galileja? spalio ga na lomači :)
Drug nama onda nema druge nego Klopp-a na lomacu i lagano :D
gledaj kako ces dzeku dovesti u redove borussije, mani se messija...
tako je care.