Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prodat će oni njega na pola sezone pa nisu ludi da prođu bez ikakve odštete
ko ce ga kupit na pola sezone ?? kad nece moc za tu drugu ekipu nastupat dalje u LP :) malo su se oni zeznuli sto ga ne prodaju sad a ko zna mozda ce i prodat :)
Prodaće oni njega prije početka iduće sezone. Samo budala bi propustila da uzme 30ak miliona radi par mjeseci razlike.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hvala medijima što nam stvaranjem uzora, kojima bismo prema njima svi trebali težiti, pomoću sporta, skreću pažnju s bitnih društoveno-ekonomskih tema.
Pa što onda ideš na sportsku temu, odeš fino na društveno-ekonomsku pa tamo grizeš nokte!
Iz istih razloga što ti ne preseliš u Tunguziju, kad ti se u bosni ne sviđa. Lijep pozdrav.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koje su picajzle ovi igrači Dortmunda. Mislim prvenstveno na Gotzea, ali i Robert je isti ako se ovo obistini. I svaki drugi koji pređe u Bayern...
picKKajzle