Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo je vidjeti ovo rukovanje! :) Poštuju nas u Mostaru, Zenici, a komšije ko jebe kad su šugavi i smrdljivi! VOLIM TE, SARAJEVO! Pozdrav Zeničanima i Mostarcima.
govnari sami sebe ne poštuju
Hahaha malo rukovanja uzgred da se malo urgira ako zijanimo imate lovu oderite "male " plave A ZELJO DERE SVE REDOM USLA VODA U USI POTARCICI a ovaj kvazi portal jedan clanak o VELIKANU a onda 5 o ovom malom klubu sa PD BUTMIR
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Lijepo je vidjeti da se grle i pozdravljaju igraci Celika i Sarajeva, nadam se da ce i navijaci ova dva kluba sa bogatom tradicijom imati bolji odnos nego sto sad imaju.
podrzavam i vakat je da se taj amozitet okonca,ali zdravo rivalstvo dva kluba sa tradicijom neka ostane!
oceikvao sam recenicu u ovom članku tipa: svi su maksimalno pripremljeni , atmosfera je u klubu odlična!
ovo oni lizu dupe Celiku ne bi li zadnje kolo Zeljo izgubio
Sa ovako ucestalim koristenjem travnjaka na Bilinom polju nemoguce je zadrzati reprenzetativne karakteristike trave,a kakve inace postavljaju za uslov Uefa i Fifa.
Jos samo da nas boli neka stvar za reprezentaciju...
sta je ovo. nananjevo trenira. jel vam bruce lee tan kupio virsli. CUVA BOG ZELJU SVOG...
Nakon što su se srdačno pozdravili sa igračima Čelika Abdulah Ibraković je iskoristio priliku da obeća premije od po 1500 svakom igraču Čelika koje će dobiti nakon pobjede u poslijednjem kolu ;) Limvo te Rajvosa
Ne znam šta je smiješno u tome da treniraju na Bilinom polju? Imaju pare i odabrali da treniraju na trenutno najboljem stadionu u BiH. Taj ljubomorni histerični smijeh usmjerite na Sarajevo kako želite, ali bez ismijavanja Bilinog polja.
Ko ismijava Bilino Polje? Misliš na ovih par zalutalih na sam portal? Ili možda vidiš ono što želiš da vidiš. Odabrali su da tamo treniraju jer možda igračima treba psihički odmor. Sutra je jako bitna utakmica i itekako trebaju smanjiti pritisak koji vjerovatno postoji, a ako je ovo način, onda samo naprijed. :) Isto vrijedi i za Željine igrače, koliko god to neko ne želi priznati. Nadam se da će sve proteći u miru, bez incidenata. :)
Jedino što je ostalo šugavcima sa šugave doline jeste da se ispucaju komentarima prije tekme jer znaju da nemaju ni minimalne šanse. Poderite ih Bordo momci i podsjetite ih gdja im je mjesto. Jedan je gigant s Koševa
ja bi se prepo da sam pitar...brrr..
NE BOJ SE GRADE MLADOSTI MI MOJE NA BRANIKU TVOME MANIJACI STOJE!
Sretno sutra momci, mali plavi čmarčići su se usrali već.
Hahhahaha usrali hahhahah vidi se ko se usrao otisli u karantin 40 kilometara os Sarajeva
Otisli u Zenicu trenirati, hahahhaha. :)
tresla se gora rodio se mis (0-1) zna se ...
IGRAJTE ZA HASETA, IGRAJTE ZA KELIJA HAJMOOOOOOOOOOOOOO ODERITE MALE PLAVE LEŠEVE