"Times" o selekciji Srbije
0
Klasa koja nije u stanju da napravi bilo šta
Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da su ispali, to se i ocekivalo. Ja uzeo pare na Australiji :D Sada s onim kokardama s tribina mozete obristati guzicu.
ORAO PAO...PRIJEM.. PONAVALJAM ORAO PAO... sta se dogodilo?ORAO PAO KENGUR GA SRUSIO... dobro jutro..
Sjedi s.r.b.i.n na sred k.r.s.t.a jede g.o.w.n.a sa tri prsta
kengurko druge moj, druge moj
Hajde organizujte jednu utakmicu pa da vidis kako ce Orao da zapali zmaja.
Barem se nisu obrukali! I to je napredak. A ovi što likuju neka gledaju svoje u sjedećoj odbojci jer ništa drugo i ne znaju!
Orao pao, prijem, orao pao i neće da se digne, NIKAD VIŠE!!!
izgleda da si malo loncice pobrkao....Pa HR je bolja od SRB u rukometu i mozda u fudbalu...ali za sve ostale sportove se zna ko je zakon na balkanu...informisi se vidjeces da je istina...
Hrvatska je zakon u hrkljusu i bocanju.Alal vera majstori.
Znamo. HRVATSKA.
Znamo ko je zakon u fudbalu,odbojci,kosarci,tenisu i vaterpolu na brdovitom a namucenom Balkanu.
,,ovaj akademik je stvarno idiot .. nekad mi se cini da neko to namjerno radi.. provaljujte se na nas nacin, kao onaj sto zajebava sa \"orlovi rano lete\" itd .. ali ovo od akademika idiota je stvarno van svakog ukusa .. ovo inace pise jedan srbin, koji voli da cita ove diskusije
I OPET GROKCE POTRUCIKO LOJAVA TERORISTICKA STOKA POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI.SRBIJA JE AKO NISTA UCESTVOVALA NA JEDNOM OD VELIKIH TAKMICENJA KAO STO JE SVETSKO PRVENSTVO,POBEDILA NEMACKU I NESRETNO IZGUBILA OD AUSTRALIJE.A GDE STE GA VI ONO MUSLIMAJMUNI HEBO LI VAS VAS MAJMUNHAMED PEDERGAMBER?ULAZITE U SEDECU ODBOJKU JER ZA FUDBALA NISTE I TO MOZETE DA BUDETE ZAHVALNI SRBIMA OPET STO SMO OD VASIH REPREZANTIVACA U SEDECOJ ODBOJCI NAPRAVILI BOGALJE PA SAD TRLJAJU BULJU OD PARKET.
NAJVECI REZULTAT NA SVETU JE ONAJ U SREBRENICI U FINALNOM MECU IZMEDJU REPUBLIKE SRPSKE I MUSLIMAJMUNSKIH POTURICA. NEVEROVATNIH 1O.OOO : O
našla se engleska dijeliti lekcije, a jučer se tresli prije tekme sa slovencima. nisu ni sami vjerovali prolasku. australija je nadigrala srbiju i zasluženo ide dalje. neznam šta je sporno. ako je iko oštećen na ovome sp. onda su to amerikanci. samo svojom borbenošću su prošli dalje.