Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...gleaj fiće, "krozazid" ide :)
...makina je to, još onaj nabrijani sa 850 ccm motorom. to ide, to letiii :)) ...nek je na hajr sa plusićem od slavice, da neće snijeg odnekud? :))
...pošlo te :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba samo biti realan i priznati da vise nema euforije, ni blizu onih nekadasnjih derneka po mnogim mjestima kada repka igra. Savez je sa Safetom unistio sve, nikad se nije bilo lakse plasirati nego ovaj put a mi pusiona. Bili smo nosioci grupe a umjesto jedne ovaj put idu dvije ekipe z grupe i opet rinaka.
Doslo je do prvog incidenta izmedju redara i muslimanskih navijaca koji se izuvaju pri ulasku na stadion... Momci iz unsko-sanskog kantona izgubili patike i doslo do frke :)))
Udri glovom od beton
Cijeli Vels, Republika Srpska i prostor poznat kao Herceg Bosna, uz zasto ne reci i sve veci broj muslimana "babinih" bice na strani gostujuceg tima!!!! Ti si nasa Se ve rina, si saj bosno le a leeee!!! 🇷🇸.
vidimo se veceras u Ze ... ;)))
https://www.youtube.com/watch?v=BHtA1l1-6pw
tapkaroši u plusu
navijam za bejha zmajove al fixam 500eura na vels.
Samo hrabro Vels! Danas po ovu beznacajnu pobedu, a vec sutra po nezavisnost i slobodu. Uskoro potpuno nezavisna Republika Srpska je uz vas!
Hoš je ti osamostaliti kurtonu?
Uh kevu ti osamostalim u pakas...
herceg bosna je na strani velsa! nadam se i susjedi iz RS! ajmoooo
FORZA Bulgaria ..... Gazi, gazi, gazi ustaše
Pusi ga skriparu jebem ti sekicu...
Kozojebci stecno veceras!
Zar Servia igra večeras?
Nismo više, prestali smo guziti Srpkinje :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nek nam je sa srećom i ne treba se puno nadati, ako ćemo realno, ali treba pokušati i dati podršku našim zmajčekima. Sretno!
Kiša je na njihovoj strani! O sudbo! To naviklo, to priželjkivalo. I vidi sad :)) Bosno moja, poharana.
U Velsu kisa pada 300 dana u godini,od mogucih 365,hoce nas poderati,hihihihi.
2 izrael 2 wels dobitna
I 2 qurc... tebi.
#BosnoSamoNaprijed #DušmaniŠicŠic
Hana Hadziavdagic #DusmaniSicSic HAHAHAHAHAHAHA
Ja šta imam diZlajkova mašala
PRIKAŽI ODGOVORE (2)